ieax…niu per sawaijte lgeuwseij … seijp pradurymo procedura nebaijsy … liapaj greijt vyskas vyxta …
ne nenoriu
as irgi nesidurciau…
teij aijsq … jej nepatynka teij ir nereijkia …
Smalsutee rašė:
Levereti rašė:
o kaip ten ta pradurimo procedura? ir per kiek laiko isgyja?ieax…niu per sawaijte lgeuwseij … seijp pradurymo procedura nebaijsy … liapaj greijt vyskas vyxta …
ir po savaites jau viska gali daryti, valgyt ka nori ir t.t.? Nera pavojaus kad gali uzsikrest ten zaizdele ta ar ka…? m?
Bet man wistiek nedaejna kaip galima 3men nepamatyt kad pas dukra liezuwyje awskaras
krista21 rašė:
Jeh kas nuwestu sumoketu uz ta procedura tada teip! Nes man grazu!Bet mano specialybe man neleidzia to daryt kaip atrodys mokytoja su auskaru liezuwyje!
Atrodysi (berniukam) kad gali juos daug kuo ismokyt
Levereti jup …galy net dar anksceuw jej teuw liezuviukas nebeboona istines… tereijkia tik nusipirkti skyscio irpo kiekvieno walgymo pradzioje skalauwty …
krista21 jup zynauw…mano mama bisky durna… bet tada ir tetis tox… gal paprasceuwseij jie to nesitiki …
blynas o tiu noretum is jos ka nors ismokty
Smalsutee rašė:
blynas o tiu noretum is jos ka nors ismokty
Oj daug ko Tik man dar nuo vaikystes alergija mokytojams (KRYSTE suprask teisingai)
O auskariukas pas panele man patinka,grazu kai paneles bando atrodyti …“skanesnes”
blynasniu teij jos tada ri yra skanesnes … gal … … niu wat idomu bootiu su bernu su auwskariuku pasibooockynt …
Smalsutee rašė:
blynasniu teij jos tada ri yra skanesnes … gal … … niu wat idomu bootiu su bernu su auwskariuku pasibooockynt …
susikabintumet auskarais ir vaiksciotumet po miesta ieskodami poliklinikos kad kas atkabitu Su mano ausim nenori pasibuciuot,ten nuo seniau yra skylute auskarui
blynas kad gal nia dekuij… nors tiu ir liapaj giaras…bet kazkajp nenoriooo…
Tokia ausis!!!,nu ziurek paskui gailesies,ne kiekviena diena as siulau savo kuno dali kuria nors
blynas niu ok zynosiu … bet zinok vis tiek atsisakysiu … manes auwsys netrauwkia
O kas traukia,as daug ko turiu
blynas rašė:
O kas traukia,as daug ko turiu
ty wardynk ka turi
i fotke paziurek ir rinkis
teij ka tik is foto galiu rinktis