As noriu vel..tave myleti..noriu..

Tai gali buti per asmeniska Šypsena

Boba,bet pazadejau prikalbejau ir dar ant virsaus vaiku prigimdziau?O dabar kaip ir nepatogu?

Iš principo- taip. Kitaip to norų nebūtų, o kadangi to reikia, reiškia kad to reikalauja dušia. Tačiau, kadangi Šypsena, esu gyliai įsitikinęs, kad žmogaus organizmas ir siela siekia to ko jam/jai reikia, galima būtų padaryti išvada, kad iš tiesų norų be reikalų nebūna.

O aš Nenoriu mylėt… Būna ir taip Taip

Zadama siuo atveju irgi arba is inercijos, arba is pirminio jausmu svaigulio. Veliau prasideda gyvenimas ir kampu bruzinimaisi…

Iskart galvoji apie tai, kas gali kada nors nutikt?

Nea , galvoju apie tai , kas jau nutiko Taip

Negi del skaudzios patirties verta atsisakyt tokiu svarbiu dalyku…Meile vis delto ne smulkmena gyvenime.

Sunku nesutikti. Gal dabar tik taip atrodo : meilė = skausmas

vargsai jus gyvenimo nuskriausti zmones Žliumbia

Dėkui,kartu verkti lengviau Žliumbia Žliumbia ŽliumbiaNu vo, ašaros baigėsi Nekaltas

amen. p.s. sveika, zavioji xika Šypsena. Na stai grizai, kur be taves banga uzklota tinklu debesu, o saule baigsciai susipynus neistengia spindulio pasiust zemyn! Saldu isgirsti “balsa” tavo, kaip tam klajunui sauja vandenio uzuost, istrukus is suriuju dykumu! Laimingas

meile yra zjb , tik nereik to jausmo svaistyt i kaire ir i desne Taip

Gal Tu labiau myli pačią meilę, o ne konkretų žmogų Pavargęs?

taip exactly Taip nu ir ikalam ta proga Taurė nieko jau cia nepakeisi. Tik tuscios snekos

u jooo… Meile - jega… Girtas

“meile” jei apie konkretu asmeni- galbut, bet aplamai jos ner … Ne

xika tu leizbijiete ane,o dabar pasimaise kazkoks Vyrasir taip isinorejo vyrisko Myliunors staug ir rek Žliumbia Nekaltas

man šita daina… Gerai "aš noriu vėl šalia tavęs miegoti ir rytą pasitikt su tavimi… " Girtas blevyzgavotojai … Cha cha

aha Gerai Cha chapatinka ir man ji…