Tai gali buti per asmeniska
Boba,bet pazadejau prikalbejau ir dar ant virsaus vaiku prigimdziau?O dabar kaip ir nepatogu?
Iš principo- taip. Kitaip to norų nebūtų, o kadangi to reikia, reiškia kad to reikalauja dušia. Tačiau, kadangi , esu gyliai įsitikinęs, kad žmogaus organizmas ir siela siekia to ko jam/jai reikia, galima būtų padaryti išvada, kad iš tiesų norų be reikalų nebūna.
O aš noriu mylėt… Būna ir taip
Zadama siuo atveju irgi arba is inercijos, arba is pirminio jausmu svaigulio. Veliau prasideda gyvenimas ir kampu bruzinimaisi…
Iskart galvoji apie tai, kas gali kada nors nutikt?
Nea , galvoju apie tai , kas jau nutiko
Negi del skaudzios patirties verta atsisakyt tokiu svarbiu dalyku…Meile vis delto ne smulkmena gyvenime.
Sunku nesutikti. Gal dabar tik taip atrodo : meilė = skausmas
vargsai jus gyvenimo nuskriausti zmones
Dėkui,kartu verkti lengviau Nu vo, ašaros baigėsi
amen. p.s. sveika, zavioji xika . Na stai grizai, kur be taves banga uzklota tinklu debesu, o saule baigsciai susipynus neistengia spindulio pasiust zemyn! Saldu isgirsti “balsa” tavo, kaip tam klajunui sauja vandenio uzuost, istrukus is suriuju dykumu!
meile yra zjb , tik nereik to jausmo svaistyt i kaire ir i desne
Gal Tu labiau myli pačią meilę, o ne konkretų žmogų ?
taip exactly nu ir ikalam ta proga nieko jau cia nepakeisi. Tik tuscios snekos
u jooo… Meile - jega…
“meile” jei apie konkretu asmeni- galbut, bet aplamai jos ner …
xika tu leizbijiete ane,o dabar pasimaise kazkoks ir taip isinorejo vyrisko nors staug ir rek
man šita daina… "aš noriu vėl šalia tavęs miegoti ir rytą pasitikt su tavimi… " blevyzgavotojai …
aha patinka ir man ji…