jau subiuro o as dar pamirsau ryte langu skyscio isipilti
rookis ra:
Musyte ra:
geras, tik pastebejau i kokia tema uztaikiau, jauciu ne be reikaloKlok serialą gi
nori, kad is manes juoktusi visi? nu ok ok, http://newseriya.ru/serial-3460-Brak_po_zaveshaniyu-sezon2.html
Musyte ra:
VisadaValkata ra:
aš tai nieko nesuprantu,kaip kokiam troleibuse…durys atsidaro…kažkas užbėga, kažką pasako, papais pasitrina ir vėl išbėga…ir vėl kas nors lipa… a vy urodina vshodzite?
sam ty urodzina…vnus visškai nepirmadieniška nuoblaškasu jumi viskas gerai?
aš nežinau ar su mumi visom gerai…turbūt ne…oras šiandienlabai gražus. galėjo ir vakar toks būt
Musyte ra:
geras, tik pastebejau i kokia tema uztaikiau, jauciu ne be reikalo
Klok serialą gi
VisadaValkata ra:
aš tai nieko nesuprantu,kaip kokiam troleibuse…durys atsidaro…kažkas užbėga, kažką pasako, papais pasitrina ir vėl išbėga…ir vėl kas nors lipa… a vy urodina vshodzite?
sam ty urodzina…vnus visškai nepirmadieniška nuoblaška
su jumi viskas gerai?
sam ty urodzina…vnus visškai nepirmadieniška nuoblaška
geras, tik pastebejau i kokia tema uztaikiau, jauciu ne be reikalo
Musyte ra:
dija, tau perdave kas nors, kad as ant taves pykstu? kai uzsedau ant tu serialu, tai nuo sestadienio vakaro iki siandien ryto neislipau is lovos
Ką čia tep veizėjai?
Amenos ra:
o ka su juom po 5-10 metu daryt?
Kolei vyras tur nors vieną pirštą, tol ans vyrs
dija, tau perdave kas nors, kad as ant taves pykstu? kai uzsedau ant tu serialu, tai nuo sestadienio vakaro iki siandien ryto neislipau is lovos
dija ra:
VisadaValkata ra:
dija ra:
šiaip-aišku-bendraamžiai pats geriausias pasirinkimas,be to sako moterys -geras vyras lietuvoj-senas ir plikasvalkata beveik senas ir valkata beveik plikas
ką tai reikškia?
reiškia kad trumpas plaukas ilgas protas
agree. okispokis, na, o jei plauko suvisai nėr ar jis dbiliuotas - kaip tadu su protu?
ir kaip proto ilgis koreliuojasi ar koleruojasi (kolorowy jarmarku) su gero vyro įmyyyyy (dž) žu?
VisadaValkata ra:
dija ra:
šiaip-aišku-bendraamžiai pats geriausias pasirinkimas,be to sako moterys -geras vyras lietuvoj-senas ir plikasvalkata beveik senas ir valkata beveik plikas
ką tai reikškia?
reiškia kad trumpas plaukas ilgas protas
dija ra:
šiaip-aišku-bendraamžiai pats geriausias pasirinkimas,be to sako moterys -geras vyras lietuvoj-senas ir plikas
valkata beveik senas ir valkata beveik plikas
ką tai reikškia?
šiaip-aišku-bendraamžiai pats geriausias pasirinkimas,be to sako moterys -geras vyras lietuvoj-senas ir plikas
deris ra:
dija ra:
o tai su vienu bendrauji-mokink gyvent,su kitu-vajei, kažkoks mamų vaikų gyvenimas,nei apsirengti moka,nei bendraut -o apie mandagumą ir manieras-tai išvis nekalbu…kartais pagalvoju kad gimiau per vėlai.tai neimk mamyciuko
nu mamyčiukas nėra blogai-jei jo mamai patiksi
dija ra:
o tai su vienu bendrauji-mokink gyvent,su kitu-vajei, kažkoks mamų vaikų gyvenimas,nei apsirengti moka,nei bendraut -o apie mandagumą ir manieras-tai išvis nekalbu…kartais pagalvoju kad gimiau per vėlai.
tai neimk mamyciuko
Rūgštelė ra:
Tai pala pala…Minėto amžiaus vyrams gal tadum reik turėt moterį ne tokią jau jauną, o aplink savo amžiaus? Tada gal nieko nereiks prie savęs išlaikyt, o panašaus amžiaus moteriškė ir pati prie to vyro laikysis
Nors…panašaus į sąvajį amžių poniai, t.y. “ant jos” — paprasčiausiai jau nebeatsist…oja?
Aha, čia irgi vienas iš senstančių vyrų susigalvotų mitų, kad, esą "man ant jos neatsistoja"… Išvertus: man nebeatsistoja apskritai.
Visiems vyrams, kuriems artėja 60, siūlau paskaityti Romain Gary "Toliau jūsų bilietas nebegalioja". Autorius su ironišku humoru aprašo visas vyrų silpnybes šiame amžiuje, silpstančią potenciją bei žūtbūtinį norą išlaikyti šalia savęs jauną moterį. Beje, ši knyga bus įdomi ir jaunoms moterims, kurių vyrai yra minėto amžiaus.