Ar vyrui virš 50-ties seksas tik už pinigus?

jau subiuro Nekaltas o as dar pamirsau ryte langu skyscio isipilti Žliumbia

nori, kad is manes juoktusi visi? Cha cha nu ok ok, http://newseriya.ru/serial-3460-Brak_po_zaveshaniyu-sezon2.html Flirtas

aš nežinau ar su mumi visom gerai…turbūt ne…oras šiandienlabai gražus. galėjo ir vakar toks būt

Klok serialą gi Flirtas

su jumi viskas gerai? PavargęsNežinau

aš tai nieko nesuprantu,kaip kokiam troleibuse…durys atsidaro…kažkas užbėga, kažką pasako, papais pasitrina ir vėl išbėga…ir vėl kas nors lipa… a vy urodina vshodzite?
sam ty urodzina…vnus visškai nepirmadieniška nuoblaška

geras, tik pastebejau i kokia tema uztaikiau, jauciu ne be reikalo Cha cha

Ką čia tep veizėjai? Skaitau

Kolei vyras tur nors vieną pirštą, tol ans vyrs LiežuvisMirkt

dija, tau perdave kas nors, kad as ant taves pykstu? VelniūkštisCha cha kai uzsedau ant tu serialu, tai nuo sestadienio vakaro iki siandien ryto neislipau is lovos Cha cha

agree. okispokis, na, o jei plauko suvisai nėr ar jis dbiliuotas - kaip tadu su protu?
ir kaip proto ilgis koreliuojasi ar koleruojasi (kolorowy jarmarkuValio) su gero vyro įmyyyyy (dž) žu?

reiškia kad trumpas plaukas ilgas protas

Valio valkata beveik senas ir valkata beveik plikasValio

ką tai reikškia?NekaltasFlirtas

šiaip-aišku-bendraamžiai pats geriausias pasirinkimas,be to sako moterys -geras vyras lietuvoj-senas ir plikasApsvaigęs

nu mamyčiukas nėra blogai-jei jo mamai patiksiCha cha

tai neimk mamyciuko

Aha, čia irgi vienas iš senstančių vyrų susigalvotų mitų, kad, esą "man ant jos neatsistoja"… Išvertus: man nebeatsistoja apskritai.

Visiems vyrams, kuriems artėja 60, siūlau paskaityti Romain Gary "Toliau jūsų bilietas nebegalioja". Autorius su ironišku humoru aprašo visas vyrų silpnybes šiame amžiuje, silpstančią potenciją bei žūtbūtinį norą išlaikyti šalia savęs jauną moterį. Beje, ši knyga bus įdomi ir jaunoms moterims, kurių vyrai yra minėto amžiaus.