nužiūrėčiau aš,arba mane…-matomai kažkuris kažkurį pakviestų-į tikrą pasimatymą
Zemyna ra:
dija ra:
nu ne esmė-tam pasi…isime,esmė-tai su kuo tai darai…jei du ,vieniši žmonės, sueina į kompaniją-kodėl-viskas galima,bet tik ne meetuose tai daryt-gal netinkama vietaPakeliui i meeta arba is jo
jei iki meeto važiuoti-per klaipėdą-tai-jo,tikrai įmanomas dalykas-bent man
Zemyna ra:
dija ra:
nu ne esmė-tam pasi…isime,esmė-tai su kuo tai darai…jei du ,vieniši žmonės, sueina į kompaniją-kodėl-viskas galima,bet tik ne meetuose tai daryt-gal netinkama vietaPakeliui i meeta arba is jo
Vo, patirčius byloja
dija ra:
nu ne esmė-tam pasi…isime,esmė-tai su kuo tai darai…jei du ,vieniši žmonės, sueina į kompaniją-kodėl-viskas galima,bet tik ne meetuose tai daryt-gal netinkama vieta
Tai myte gali nužiūrėt kokį vertą grieko … grobį
dija ra:
nu ne esmė-tam pasi…isime,esmė-tai su kuo tai darai…jei du ,vieniši žmonės, sueina į kompaniją-kodėl-viskas galima,bet tik ne meetuose tai daryt-gal netinkama vieta
Pakeliui i meeta arba is jo
dija ra:
VisadaValkata ra:
dija ra:
oi,Mergyčka tu fainuole,įsivaizduoju,-deja pas mane klynas užrūdijęs-natūrom tikrai negaliu mokėt
šiais laikais ne tik solidolo esama
na,taip,bet vyrai tokie sutvėrimai-jei jau vieniša-vadinas-reikia išpist-gerai kai moki spardytis
tai gal aš nevras, bo aplinkui nemažai vienišų, o kad jas reikia imt ir…net rimtai nepagalvojau…gal net nesisipardytų kuri…
VisadaValkata ra:
dija ra:
oi,Mergyčka tu fainuole,įsivaizduoju,-deja pas mane klynas užrūdijęs-natūrom tikrai negaliu mokėt
na,taip,bet vyrai tokie sutvėrimai-jei jau vieniša-vadinas-reikia išpist-gerai kai moki spardytis
VisadaValkata ra:
dija ra:
prisiregistruok-žvejų klube-jo,jau ieškai pisiaus,prisigerk -jo,jau tu pjokas-nu bet tai žmonės.kaikurie žmogai labai mėgsta klijuot etiketas, bet tuo pačiu labai pyksta kai jiems klijuojamos tokios pačios…
niekada negalvojau (ai, gal kadanors seniai),kad mergos registruojasi žvejų klube ar važiuoja į žvejybą ar aina į kašės ar fulės rungtynes tik tam, kad ieško pisiaus. gal yra ir tokių, bet …na, nebuvau sutikęs, arba anos neprisipažino senam valkatai
prisigert nėra nei gerai nei blogai. pažystu keletą fainulkų, gal net beveuk meilių, katros kartais ima ir lūžta, bet nuo to anos nei labiau pijokės nei ką…aš pats norėčiau kartais prisilakt, bet nepavyksta - manas organizma spriima tik tiek kiek tą dieną paneša. artėjant prie lūžio taško ans spaudžia stabdį ir net per jėgą daugiau neįpilsi…nebent po kurio laiko, kai vėl lūžio taškas nutols…bėda tiesiog kartais. nors kartais ir gerai.
jetau-tau gerai-o aš gert išvis negaliu-po to tik miegu ir miegu,o girta neturiu mados-blūdyti ,vienu žodžiu
dija ra:
dija ra:
prisiregistruok-žvejų klube-jo,jau ieškai pisiaus,prisigerk -jo,jau tu pjokas-nu bet tai žmonės.
kaikurie žmogai labai mėgsta klijuot etiketas, bet tuo pačiu labai pyksta kai jiems klijuojamos tokios pačios…
niekada negalvojau (ai, gal kadanors seniai),kad mergos registruojasi žvejų klube ar važiuoja į žvejybą ar aina į kašės ar fulės rungtynes tik tam, kad ieško pisiaus. gal yra ir tokių, bet …na, nebuvau sutikęs, arba anos neprisipažino senam valkatai
prisigert nėra nei gerai nei blogai. pažystu keletą fainulkų, gal net beveuk meilių, katros kartais ima ir lūžta, bet nuo to anos nei labiau pijokės nei ką…aš pats norėčiau kartais prisilakt, bet nepavyksta - manas organizma spriima tik tiek kiek tą dieną paneša. artėjant prie lūžio taško ans spaudžia stabdį ir net per jėgą daugiau neįpilsi…nebent po kurio laiko, kai vėl lūžio taškas nutols…bėda tiesiog kartais. nors kartais ir gerai.
Zemyna ra:
dija ra:
oi,tie meetai-gerai-bet ,kad dauguma jie nepasiekiami-pav tų stintų meetas-man iki jo-200km į vieną pusę…oSvarbiausiai noro butu gal koks dzentelmenas prigriebtu
dija ra:
oi,tie meetai-gerai-bet ,kad dauguma jie nepasiekiami-pav tų stintų meetas-man iki jo-200km į vieną pusę…o
Svarbiausiai noro butu gal koks dzentelmenas prigriebtu
dija ra:
Angliokas ra:
Krusates?saulel-kažko žodžiais -nei pistis,nei gerti,nei valgyti-nesigauna,o tau mažiul
Neturiu kuom skustis
Angliokas ra:
Krusates?
saulel-kažko žodžiais -nei pistis,nei gerti,nei valgyti-nesigauna,o tau mažiul
Krusates?
rookis ra:
Va, didžiausias netinio bendravimo minusas, kad žmogai čia gyvena, miega, valgo, mylisi ir t.t., ir pan…, o gyvent realų gyvenimą nelieka nei laiko, nei noro, nei drąsos …
Sakau, blin, aikit daugiau į žmogus - mytą kokį pasdarykit, kas nesusaistyti
oi,tie meetai-gerai-bet ,kad dauguma jie nepasiekiami-pav tų stintų meetas-man iki jo-200km į vieną pusę…o
Va, didžiausias netinio bendravimo minusas, kad žmogai čia gyvena, miega, valgo, mylisi ir t.t., ir pan…, o gyvent realų gyvenimą nelieka nei laiko, nei noro, nei drąsos …
Sakau, blin, aikit daugiau į žmogus - mytą kokį pasdarykit, kas nesusaistyti
prisiregistruok-žvejų klube-jo,jau ieškai pisiaus,prisigerk -jo,jau tu pjokas-nu bet tai žmonės.
rookis ra:
dija ra:
Supratau tik tiek-kad sveikai gyventi sunku-tada prie pirmo gėrimo-po ilgos pertraukos lūžti-10 kart per vakarą -sergi visą mėnesį-o valgant-visada persivalgai dėl sekso-tai gyveni susilaikymu-nes tai tas netinka,tai tas,o ko nori-negauni,meilės trūkumas-tave smukdo,daro nepasitikinčią savimi-nieko aplink nematai-išvis niekoDaugumai tokių minčių užeina, mislyju, ale neraiktų anais piknaudžiaut - mažna rimtai užsidepresuot …
jei čia tupi kas diena-panašu-į teisybę-juk tiek žmonių aplink-o bėda viena-tiesiog bijai žmonių,bijai minios,o to šiaudo-niekas neduoda-nes svetimų bėdų nebūna,kam čia rūpintis kažkuom-aišku neduok dieve pačiam taip nutiks-juk gyvenime dažnai taip būna-leidies ,kyli-trūksta net ne tos meilės,pinigų, o rankos.