Ar Tele2 Go Live įveiks konkurentus

Turejau IP TELE2 kur greiciau siuncia,maziau trukineja,bet kai SW pakeite,tai neturiu.Kazkur uzsirases,be dabar nenaudoju GPRS TELE2.

apskritai gprs duomenų perdavimas yra nesamonė. mirc’oj neįmanoma sėdėti. interas lb lėtas… žodžiu… neverta leisti pinigų už nekokybiškas paslaugas…

Tele 2 visada “iveikia” konkurentus. Tas “įveikia” taij tik kaina. Juokiasi Nekaltas Cha cha Aisq, kad TELE2 pasiulys pigiausius tarifus, klausimas, kokia bus kokybė. Jei tokia, kokia buvo iki šiol, taj ačiū tada, nereikia… Tūsas Cha cha

Taip - kokybe kaip pries 3metus: *sms siunti puse dienos, dar puse lauki kol gauna kam siuntei * skambint …pala - sitos paslaugos ner * rysys - labai patogu 16truliku nuvaziuot i rysio zona… va mane labiausiai ir biesina tokios nesamones - an tele2 varo tie, kurie patys niekada nera jo tureje (ty kazka girdejo is desimtu lupu) arba turejo pries n metu. As ir pats varau, bet tam bent pagrinda turiu - zinau kas dedas paskutinius 3 metus realiai, o ne ka sake draugai…

o yra tikimybe, kad ta “kazkur” galetum surast? Šypsena

geras tas tele2 operatorius-pas ji kainos zemos… tik viena beda-uz krumo atsitupi ir rysys dingsta Cha cha Cha cha Cha chabl,jei neturi uz ka sneket-pliurpk trumpiau,bet ne teletabini telefona turek Piktas

o vat man nesigauna prisijungt… atsiunte zinute su parametrais, bet nelabai suprantu kur juos det… veikia tik lt puslapiai, zodziu nesamone… O uz menesini mokesti negaliu uzsakyt, nes dieduko vardu pasirashyta sutartis… blin susinervinau Piktas

Rimuxx: jei tiksliai sitas IP,tai gerai,nes man atrodo sita naudojau.Pabandyk ir pranesk: 209.212.118.136.

Rimuxx: jei tiksliai sitas IP,tai gerai,nes man atrodo sita naudojau.Pabandyk ir pranesk: 209.212.118.136.

Nepergyvenk ponas - laisvai galiu uz savo pokalbius susimoket, priesingai nei kai kurie cia labai rekiantys ir “kalbantys” is tevu kisenes su extrom… Pats turbut omni naudoji? Kurio rysys paskutiniu metu gereja ir stipreja Mirkt

Hm. Nu kad nelabai kazko… Nekaltas Liūdnas

idomus dalykas su tuo IP Nekaltas. But gerai, kad darkas nors isbandytu ji . LT adresus visai padoriai varto, o vat uzsienio - ne. Ismeta erora, kad susisiekti nepavyko ir viskas… Gal cia tik seip sutapimas.

Be šansu. Cha cha

Jau iveike, nes kainos nukrito.

Indomi koncepcija Šypsena

Kokios kainos dabar pas t2.

Taip Taip Taip