Apsiterliojo kuna visam gyvenimui… o jei mus okupuos ir Zalgiris bus tapatinamas su partizaniniu judejimu
Kaip supratau jei mus okupuos tai LDK bus pirmas eileje isversti skura
pas mane Vytauto arba “smetanskas” Vytis ant rankos, tai lexai, man ka, ranka irgi reiktu nusigrauzt, jeigu mus okupuotu?
zjbs nakolke. Laukinis iki kaulu smegenu zalgirio fanas tai kodel gi ne? as vat labiau nesuprantu tu, kur vien tik del noro pasidaryt tatuiruote issipiesia nieko nereiskianciais TRIBAL tipo nakolais, spygliuotom tvorom, velniais, drakonais ir visokiom fejom bei laumzirgiais.
maladiec
kelintas mėnesis jam?
Ranka atgal atkišta, todėl taip ir atrodo
visai grazu, tik UBIG arba ukio bankas apacioj truksta
pzdc koks mykolas samojingas, eina nafik
mj84> o kodel truksta savininko logo prie komandos logo? Cia kazkokia nauja mada? Nemaciau, kad pasaulyje kur fanai labai tatuiruotusi komandu savininku pavadinimus salia komandu logo ar cia rytfaniskas juokelis?
zalias kraujas>sutikciau nebet “ietuvos vakaras”
mykols turbut lietrycio pirma puslapi issitauiraves,tai ir sprendzia pagal save.
5 puslapi issitatuiraves, neimkit asmeniskai, komentuojam tatuiruote, ne zalgiri. Asmeniskai nesitatuiruociau net LT veliavos, anei nei drakono ar kinietisku makaronu meniu, o juo labiau Lryto reklamos. Cia panasu kai moteris arba vyras issitatuiruoja antros puses varda kazkokiam stiliui - nu man tai ziaurus vaizdas
Esu mates kas savo varda ant dilbio ikales, esu mates ir uzrasa LIETUVA ant dilbio, ir man visai patiko tiek ideja tiek isvaizda.
patiko. Kai zalgirio - tai emblema, o kai ryto - tai jau reklama
matai, zalgiris, kaip po toks, jau virs 60 metu. O rytas? pradzioj statyba, dabar rytas, zek tuoj snoru persivadins.
Dabqs, na jei kas isistaturuotu Vakaru Ekspresas nebutu reklama? Tas pats ir su LR… Be to, statuose maciau simtus tatoo su beisbolo komandu, amerikietisko futbolo kamandu pavadinimais ir logo. Kiti net vienas kita broliais pradedavo vadinti kurie turedavo vienos komandos tattoo, taip, kad nematau as cia kriminalo…
kazkuris kazko nesupratom