ilgai bendraujant internete ypac chate laikui begant galima pradet jaust zmogaus nuotaika ir mintis… taip zmogu galima pazint per interneta, kartais daug geriau nei in real. viskas priklauso nuo paciu bendraujanciu zmoniu, kaip ir realybej tik internete viskas atrodo visai kitu kampu…
Kazkokia dali zmogaus pazinsi…Jei cia tas zmogus su kuriuo nori rimciau draugauti…Tik realybei atskleisk jo charakteri ir ypatumus…Is patirties zinau kuo baigias internetinis atvirumas
bet ir gyvenime man melavo ziurint tiesiai man i akis aisku, kad pvz jei susirasynejat pirma diena ar savaite, tai jokio ten pazinimo nebus, siaip… pati galiu prirasyt tiek kad oi oi oi bet veliau potruputi suzinai zmogaus nuomone apie viena ar kita dalyka, suzinai kas jam patinka ir kas ne, ateina laikas ir jis papasakos tau apie savo nemalonumus arba tu apie savuosius, tada noras meluot atpuola, nes jei tu tikriausiai nepamatysi to zmogaus, tai kam meluot? susirasynejau su vienu zmoguciu kazkur apie pusmeti, kai susitikom pagaliau, jauciausi tarsi tai mano senas draugas ir tarsi visa ta laika bendravom realybej… tai labai retai atsitinka, bet man atsitiko ir as labai dziaugiuosi
na taip. galbut ilgai bendraujant ir galima zhmogu ish dalies pazhint, bet tas bendravimas turi buti diena ish dienos, kad kaletum pradeti nujausti zhmogaus nuotaikas ar pan… pasitiketi ir ygyti pasitikejima bendraujant internetu, labai sunku, nes nezhinai gi su kuo bendrauji o pasitikejimas tarpusavio bendravime yra labai svarbu
man atrodo kad tu uzsirovei ant zmogaus kuris tave arba iskaudino arba paliko namaloniu ispudziu, na gal as ir klistu… as turiu nete daug pazistamu, puse ju net nemaciau, bet tai tik pazistami todel as ju neprileidziu per arti, tiek kiek mes vienas kita zinome man pakanka. galiu pasakyt, kad vienas is ju puikiai mane suprato uzjaute ir patare, kai ne vienas is mano “realiu” draugu to nepadare, arba nepanoro, ta vaikina as zinojau gal savaite, nezinau, gal man sekasi? man lengva pasityket, jei as matau kad zmogus supranta mano minti ar panasiai. o zmogus, kuri pamaciau tik po puse metu susirasynejimo (beveik diena is dienos )iki siol nera man visiskai pazistamas, bet taip ir idomiau bent jau zinau kaip jis ziuri svarbius man dalykus, kas jam patinka, koks jis gali buti, bet yra dar labai daug ka noreciau suzinoti… man irgi pasitykejimas labai svarbu! bet jis man arba atsiranda arba ne, as irgi galiu labai ilgai bendraut ir nepasityket ir reale ir nete.
na ash tikrai nesu nusivylus niekuo ish tu zhmoniu su kuriais benravau ar bendrauju nete teisiog labai laikausi savo nuomones tikrai galiu pasakyt kad yra zhmoniu su kuriais ash bendrauju ir jais pasitikiu. papasakoju, apteriam, pasiguodzhiam… bet vistiek neimanoma gi taip chiki zhmogaus pazhint
" taip chiki" zmogaus neimanoma ir reale pazint , turiu draugu, su kuriais jau apie 10 metu bendrauju, bet kartais atrodo kad visai ju nezinau. na, bet cia jau kita tema.
As turiu internetine drauge is palangos Ir zinaw jos pomegius,kajp elgiasi ir ka veikia laisvalaikiu Manau kad internete zmones yra drasesni nej realybeje todel galima susidaryt kitokia nuomone nej turetu buti