ar daznai nepatiriate orgazmo

Reik supliusuot tiek orgazmu,kiek Moteris patiria 1sexo metu ir tada procentaj padides Cha cha

pala pala Mirkto kodel taip labai yra sureiksminamos vaikino pastangos? ;] O merginos pastangos kur? Mazdaug, viskas priklauso nuo baxuro “aistringumo” ir mokejimo suteikti moteriai galimybe patirti orgazma. Nuo merginos irgi daug priklauso ar ji sugebes uzdegti baxura ir ar ji stengsis patirti orgazma, ar ji suteiks galimybe orgazma patirti baxurui ;]

Voisniz na taip pwz jei per nakti myliuos 3kart pirmakart patiriu 5ar 6orgazmelius antrakart tik pora ir pan tai zek ant wisu 3kartu padalinus wisai padoriai iseina Mirkt tada taip ir 100% galima wirsyti Liežuvis Cha cha

krista, koks tavo mylejimosi per nakti kartu ir orgazmu per viena pasimylejima rekordas? hehe ;D

Raganiuz na as apie tai neuzsiminiau bet… Nereiskia kad ir Vyras lieka nuskriaustas Mirkt juk Moteris nepriartins tam tikro tasko kuriame jaucia didziausia malonuma o Vyras techniskai gali bent kazkiek tai pasiekti… Nuo pozos newisad priklauso kad wienaip mylintis wisad bus tas orgazmas… kalbant konkreciai apie mane galiu pasakyt kad nei wienas Vyras neliko nuskriaustas Liežuvis Ne nebent tie kurie norejo bet negawo Juokiasi neturiu omeny kad guliu lowoj kaip kokia malka ir laukiu kol Vyras atlix sawo pareiga… Blin man paciai jokio malonumo kai Vyras nemalonu Cha cha

Pavargęs

nu nu, mergina tikrai gali priartinti ta akimirka, pvz., kai buna is virsaus ir turi atitinkamus igudzius. Techniskai ;D Ir faktiskai, hehe ;DD Kalbant konkreciai, apie tave: saunuole, hehe, RESPECT moteriai is didziosios raides !!! Gėlė Gėlė Gėlė ;DDD

nu tokio bajerio dar nesu girdejus. Nekaltasjei mano sekso partneris gerai pazista mano kuna, patiriu orgazma kiekviena karta kai mylimes.

Raganiuz bet yra ir tox dalykas kaip zmogaus fiziologija Mirkt ir gal tarkim bunant is wirsaus as niekaip negaliu padet Vyras pasiekt to tasko kuri lengwiau pasiekiam kai Vyras buna ant wirsaus! Taigi ir igudziai cia nekazinka ir tepades! Liežuvis juk kiekwieno zmogaus fiziologija skirias reik ir tai turet omenyje Mirkt

nu krista, kam kalbeti abstrakcijomis ;], kita karta buk is virsaus ir paskui paklausk savo partnerio ar tavo judesiai niekaip nepadejo jam pasiekti to tasko ;]. Neabejoju, kad jis atsakys, kad tikrai padejo !! Butent - fiziologija tokia jau ;D

ne apie ta gala sneki Mirkt

Raganiuz nesupratau ka cia turejai omeni… Kas per apstrakcijos? Nekaltas skautai Apkabinimas Girtas

ta ir norejau pasakyt,kad wirs 100% iseina Kietas Cha cha Girtas

paaiskinu, kaip tau ;] kita karta, kai mylesies su savo baxuru, buk is virsaus. Ir po to, kai bagsit, paklausk jo, ar tavo judesiai mylejimosi metu jam (tam baxurui, su kuriuo mylejaisi) kazkiek padejo pasiekti orgazma. Neabejoju, kas jis atsakys, kad kazkiek padejo :] p.s. ne apstrakcijos, o abstrakcijos, t.y. kalbi abstrakciai, a priori (iki patyrimo akcentuojant tam tikra aplinkybe), tuo tarpu efektyviau apie tai kalbeti a posteriori (po patyrimo)

Raganiuz siaip kalbejau apie Moteris orgazma pagal tema Mirkt o Vyras betkokioj pozoj su manim myledamasis patiria orgazma Mirkt

as niekaip negaliu padet Vyras pasiekt to taskocia apie kieno orgazma tu kalbejai? ;]

tu durnas ar apsimeti? nes rasai vopse ne itema, ne Vyras nagirneja tema o Moteris orgazmus Mirkt isiskaityk gi pagaliau Juokiasi

tu durnas ar apsimeti? Nurodyk nors viena tema, kur nebutu nueje nuo temos ;D

Na nereiskia kad as cia nukrypstu nuo temos esmes Nekaltas jei jau lemta nukrypt nuo temos tai tik ne mano komentarais Liežuvis

tai jei visi shika temoj, tai tu tuo paciu? Blogai