Ar BITES plius administracija kaip nors reaguoja i klubu nariu skundus del moderatoriu darbo?

Tu ką… Ana tingėtų tai daryti…

ant lauzo tokia tingine

JI tingės skristi iki laužoLiežuvisCha cha

… O aš ir neleisčiau JOS sudeginti, mat ruošiuosi tokius keistus gyvius tyrinėtiJuokiasi

tu pirma ja rask…

Man atrodo, JĄ galima rasti čionai:
http://www.biteplius.lt/lt/2club.welcome/621-=(383017151

kartais būtent toj vietoj išlenda, ir aš, kadangi labai aktyviai tyrinėjau, aptikau tą slėptuvęTaip

pirma kart matau ta kluba Apakęs

Aš irgi neseniai pamačiauApakęs

Čia vis dėl to mylimo padarėlio tyrinėjimųJuokiasi - kitaip niekada nbūčiau pastebėjusiNeApakęsCha cha

reiks dazniau te apsilankyt pasniukstinet kas kaipSkaitau

Tai kad ten nelabai ko yra…

rasim Kietas

Kai surasi, ir mon pasakykTaip

Nemanau kad “svečiai” turėtų nurodinėti “šeimininkui”(Bitė+ administracija)- ką ir kaip ji turėtų daryti-todėl gal jūs lyskit atgal į savo klubus ir nekelkit bangų???Mirkt
>salatis<…“išdėstei” savo nepasitenkinimą-lauk atsakymo nesiputodamas ir “nuimk boldą” temos pavadinime.

Sveiki,

i dalyviu skundus bei komentarus del nepasitenkinimo moderatoriu darbu bus sureaguota.

O kol kas prasome nuimti paryskinima nuo temos pavadinimo.

BITE plius

O, Bitučiukas su pliusužučiukuMyliu pasirodėLaimingas
JėgaGerai
“Reiks tai pasižymėti savo moksliniam darbe”.

sorry, tik dabar pamaciau, buvau prarades vilti, kad kas sureaguos, tai ir nebeziurejau cia, bolda nuimu

Pridedu ir savo pastebejimus:

Problema su zveju klubu yra tame kad nedidele grupele zmoniu kurie turi susikurusi kita kluba pavadinta "ant bangos". Jiem kazkodel nepakanka jau esantis "zveju klubas" todel susikure "elitini" statuso kluba kuris yra neprieinamas daugumai bites plius lankytoju ir sukelia painiava:

a) stojamasis mokestis - 100lt + 120lt metinis mokestis
b) veikla tik vilniaus aplylinkese
c) klubas turi tik pora desetku vilnieciu, o jam skirta temos skraiduoles.
d) tai sukelia tikrai didele painiava ypac naujiems zveju klubo lankytojams - jiems tikrai gali pasirodyti kad naryste bites zveju klube kainuoja didelius pinigus.

As nieko pries neturiu pries zmones kurie organizuojasi ir daro kazka naujo, bet siuo atveju tai yra neteisinga kitu forumo lankytoju ir pacio bites zveju klubo atzvilgiu.

Taipogi moderatoriai daro skraiduolemis ir kitas temas kurios nera bendro pobudzio naudodamiesi pseudo demokratisku balsavimo principu. Kur nariam siuloma balsuoti uz bites plius taisyklem priestaraujanti pasirinkima. Taip padaryta tema skraiduole apie karpiu zvejyba, nors karpininkam puikiai uztektu tokiam atvejui "mano menu" funkcijos. Tai tarsi padaryti moderatoriu klube skraiduole apie zveju klubo moderatoravima.

Dar vis kariaujam?Klasta

O kas lieka daryti kai myza ant nugaros ir bando itikinti kad tai yra gaivus lietus…
Labas

o blyn Apakęs
buvo jau mintis pakelt sita savo sena tema i virsu, uzeinu cia, o jinai ir taip virsuj makaluojasi.
Nekaltas
kazin ka tai galetu reiksti?

Nekaltas

a tai kur zadeta reakcija?
Nekaltas
ar sureaguota bus kitam amziuj…
Valio