paukstelis paciulbejo
Swallow rašė:
sakau, niekada gyvenime nenoreciau
Paskaitykim seimos foruma- ten kazkaip virs 30-ies dauguma uzsimano
Ne visos, zinoma…
na siap tai labai demokratiska esu bet jau del sito dalyko tai tikrai ne… nu kox cia malonumas gali but,nesuprantu!!!
rashell rašė:
na siap tai labai demokratiska esu bet jau del sito dalyko tai tikrai ne… nu kox cia malonumas gali but,nesuprantu!!!
Va kaip paklydęs ką tik sakė, sueis 30 - suprasi
rashell rašė:
nu kox cia malonumas gali but,nesuprantu!!!
Gal- "koks cia nemalonumas"? Arba kuris is galimu budu yra mazesnis nemalonumas?
Kas ten supaisys- va ten viena kita itikineja, kad isties tai yra smagu
…taigi vaikinai jus apie savo paneles truputi pagalvokit…joms gi paskui visoks pasalinis poveikis atsiranda…ot egoistai…
Svoločevskis rašė:
Stagger_Lee rašė:
girdejau kad normaliom salygom tai skauda… pabandykit voniojTavo zodziai:"I’m a bad motherfucker,don’t ya know
And I crawl over fifty good pussies just to get one fat boy’s *******"-said Stagger Lee"
heheheheh geras pastebejimas
mergaites ir moterys, uzpakalis ne sexui skirtas o kakojimui!!!
rk18 rašė:
mergaites ir moterys, uzpakalis ne sexui skirtas o kakojimui!!!
Ir geju issigelbejimas, nes jie neturi kitos vietos kur kist
Kaukolinis rašė:
rk18 rašė:
mergaites ir moterys, uzpakalis ne sexui skirtas o kakojimui!!!Ir geju issigelbejimas, nes jie neturi kitos vietos kur kist
Eigu obem patinka kodel ne!
Jei pagrindine skyle kaip kibiras tampykit kita kol neuzsiraukines
man ir mano merginai, visai nieko, bet tik reikia svelniai pradet
nu man asmeniskai nesvarbu tas analinis seksas. praktiskai laikousi tos nuomones, kad per rura bet kuris pidoras gali, o vat per vagina…
nors is kitos puses, paskaitinejes kai kuriu pasisakiusiu daliviu kategorizmu, manau kad merginos paprasciausiai ishsidirbineje sakidamos "ne", "niekada gyvenime" ir "jus apie savo paneles truputi pagalvokit". jums, mergos, bile kas po mizhe (aciprashau uz darkita prancuzu kalba) grabinetu, o apie vaikinu poreikius ir slaptas svajones pacios net nesusimastot gal tas jusu vienas vienintelis ir per amzius milimasis tik apie tai ir tesvajoje kaip jus, gerbiamos damos, per ishange paimt. susimastikite
stikimantas rašė:
nu man asmeniskai nesvarbu tas analinis seksas. praktiskai laikousi tos nuomones, kad per rura bet kuris pidoras gali, o vat per vagina…nors is kitos puses, paskaitinejes kai kuriu pasisakiusiu daliviu kategorizmu, manau kad merginos paprasciausiai ishsidirbineje sakidamos "ne", "niekada gyvenime" ir "jus apie savo paneles truputi pagalvokit". jums, mergos, bile kas po mizhe (aciprashau uz darkita prancuzu kalba) grabinetu, o apie vaikinu poreikius ir slaptas svajones pacios net nesusimastot gal tas jusu vienas vienintelis ir per amzius milimasis tik apie tai ir tesvajoje kaip jus, gerbiamos damos, per ishange paimt. susimastikite
oi koks skausmas…pzd…
kalamucha rašė:
oi koks skausmas…pzd…
kenciantiems - dangus
Kas, kaip , kam patinka, man pvz. patiko.
klajunas rašė:
man ir mano merginai, visai nieko, bet tik reikia svelniai pradet
Jo reik labai atsargiai ir svelniai elgtis kad nesutraumuot merginos Dar pries tai nepamaisytu klizmute pastatyt.
Minmak rašė:
Kas, kaip , kam patinka, man pvz. patiko.
Nu aisku, kad patiko tau svarbu kist, o vat merginai ne taip malonu kaip tau gal