naujas laivas… aplaistyti reikia
Tai ir laistom gera savaites pradzia su
Labas rytas,Mariuška O Tu visur ten,kur dideli susibūrimai? O kas būtum Laive-alaus gėriku?Ar nepersigersi,visur triūbydamas?
Labas,Julai Na,Tu čia jau visai retai pasirodai,vos ne svečias pasidarei
Labas,Renatai Taip ir likai įvardintas,kaip gruzinas-Liūtas Tau užkabino etiketę…
Uztat jis dabar ir sedi Ankaros zoo uz grotu ir ne vienas o su savo giminem
Labas,Eglužėle Galima,-aš su kavyte aplaistysiu?Nors kaimynas siūlė alaus,bet lekiu tvarkytis reikalų,o jie,blyn,man kiek nervų kainuoja Taip nuotaika sugadino ,bet kartu ir įaudrino…
naujas laivas
Ach,dabar bent išsiaiškinom,dėl ko Jis ten uždarytas Niu,bet tai aš už ką?-juk sakei,kad ne vienas…
Eglut,tai zinoma,juk linksmiau ten kur chebros daugnebijok,nepersigersiuo gal dar kokios neuzimtos pareigos yra?
Maxi,Tu juk miegi? Mes Tave tyliai iškraustėm,kol snūduriavai
Uztai, kad juo patikejai Bet gal isleis kada nors, susitarsim, kaip cia Laivas be sturmanes ir sekles
aduvančikas rašė:
Voland-LT rašė:
naujas laivasMaxi,Tu juk miegi? Mes Tave tyliai iškraustėm,kol snūduriavai
atsibudau…neidomu miegot diena ir dar vienam
apastas rašė:
Eglut,tai zinoma,juk linksmiau ten kur chebros daugnebijok,nepersigersiuo gal dar kokios neuzimtos pareigos yra?
Bet Biržuose tiek alaus neužteks
Žinoma,kad linksmiau Beje,Tavoji pasirodė-matei?Ar Tau neužtenka būti gėriku ir keleiviu?
Jei ir toliau bus tokie tempai, liepa reiks 9-aja tema kurt.
aduvančikas rašė:
Voland-LT rašė:
naujas laivasMaxi,Tu juk miegi? Mes Tave tyliai iškraustėm,kol snūduriavai
Atsibudo naujiena uzuodes.
RRadek rašė:
aduvančikas rašė:
RRadek rašė:
Ach,dabar bent išsiaiškinom,dėl ko Jis ten uždarytas Niu,bet tai aš už ką?-juk sakei,kad ne vienas…
Uztai, kad juo patikejai Bet gal isleis kada nors, susitarsim, kaip cia Laivas be sturmanes ir sekles
Bet kaip gražiai skamba-GRUZINAS-įsiklausyk Seksualiai…Mes tik džiaugiamės,kad Laive tokį turim
Tarkitės greičiau,kad mane paleistų…-juk tiek reikalų Laive,-Kapitonas vienas visko neaprėps
Kestas rašė:
Jei ir toliau bus tokie tempai, liepa reiks 9-aja tema kurt.
Žiūrėk,kad anksčiau netektų O dabar jau iškeliauju,labai susinervinusi Tiek,kad Laive vėl pralinksmino,tai ir Širdelė suminkštėjo…
aduvančikas rašė:
devi_zhydra rašė:
naujas laivas… aplaistyti reikiaLabas,Eglužėle Galima,-aš su kavyte aplaistysiu?Nors kaimynas siūlė alaus,bet lekiu tvarkytis reikalų,o jie,blyn,man kiek nervų kainuoja Taip nuotaika sugadino ,bet kartu ir įaudrino…
nors biški alučio ir nervus numalšins
Laba dieniuke
Vo plauksim nauju laivu
Prasom