nu vuobegu jau nuo kompo atejo boba minkstus baldus slapiu budu plautreik begt nes dar ir mane susisurbliuosziurai siandien krepsiniir balejini pamuojuosiu per tv
Bet kaip trumpai per visą parą šviesos būna Rytą ilgiausiai čia tamsoje grabinėjausi,paskui buvau pas dėdę,pasiskolint arbatos ir degtukų,kai grįžau-vėl temsta Trumpiausios dienos artėja…
Ai,šiandien atnešė dėdė laišką nuo rec,tai atrašinėjau Oi,kokie laiškai… "Niekam Tavęs neatiduosiu…Kai grįšiu-būsim laimingiausi " ir t.t. O aš skaitau vėl visa mėlyna,kaip anais laikais,-nei rec nebereikia,ir pati moku susižalot
Dabar kaip tik per BTV rodė vieną panelę,kuri,įtarė,kad bulimija serga Man taip nėra,kad ryčiau bet ką,neatsirinkdama Pas dėdę vėl sriubytės lėkštutę suvalgiau ,bet nei duonos,nei batono neįkiši Dar ir bulves iš sriubos būčiau išrankiojusi,bet nemandagu Tiesiog,tik grįžau-iškart arbatos užsikaičiau,ir vėl mąstau,ką skanaus būtų galima suvalgyt Labai norėčiau ko nors saldaus
Kažkaip įtariu,kad nuo alaus pagrinde tas svoris ir auga Juk jame kiek visko reikalingo/ir nereikalingo yra /Va,aš tada išvis nevalgau,o svoris kaip ir nekrenta
Kęstuli,tai juk po vakar aš tokia Jau pasakojau O ant kiliminės dangos kraujo dar nevaliau,norėjau pirmiau išsiurbliuot,bet kad šviesos nebėra Palauksiu rytojaus
Koks Tu jautruolis pasidarei Manęs tai neberia
Buvau išėjusi į lauką,kaip pelėda-išlendu tik naktį,kad niekas “snukelio” neįžiūrėtų Išsiunčiau laišką Aurimui,išnešiau šiukšles.Bet kaip šalta šiandien,koks vėjas O aš išlėkiau su bliuzonu
Na,juk žinai,kad nesidomiu Užtai gerai įsidėmėjau,kad per BTV turėjo rodyt “Šuriko nuotykius” Jėzau ,aš jau mintinai žinau,kada kas ką pasakys,bet vis iš naujo pralinksmina
Ką,jau vėl užsivėlinau užeit čia,ir vėl nieko nerandu?Gal aš laive kokia “dežuruotoja” pasidariau? Rytą pati pirma visus žadinu,naktį pati viena vaikštinėju,kajutes apžiūrinėju,-ar visi vietoje,mat,ramybės valanda atėjo