Alaus Kruizas aludžių trikampyje - 19

Gyvenime visko neisbandysi

bent karta gyvenime reikia paragaut kazka ir is elito… nu prostitutes, narkotikai, shnapsas ir t.t. Cha cha jau viena kryzeli turiu Kietas

Nu jei ne uz savus pirkta, gal ir isgyvenciau Cha cha bet jei uz savus, tai amen butu AngelasCha cha

nu kur tau, gi tokie pinigai Apakęs o tu springtum Nekaltas gerai, kad ne man teko moket Ufff

Vau! paspringciau su pirmu gurksniu Angelas

geriau berods uz 600 ar 800 lt/butelka Nekaltas nu ne mano gomuriui, tai tikrai…

Tegul jis ir lita kainuoja Ufff vistiek alu, kad ir uz du litus pirkciau Niam niam

tai zinoma, gi prabanga Šypsena nors kokia ten prabanga uz kelis litus Cha cha tik kuo brangesnis, tuo neskanesnis Nekaltas

As irgi tik retkarciais atsigeriu Mirkt

nezinau, gal man po bemaz 5 butelku alaus taip pasirode… o siaip, ne megejas Šypsena

Labas ko nemaciau Labas
Pritariu clon`ui Taip ir man vakar sampe labai skani buvo Niam niam o kai dar ji geriama vonioj zvakiu sviesoje, nu tai vavsce liapota Girtas

gera diena Labas
siandie sventines nuotaikos, darbs neina… dar niekad sampe nebuvo tokia skani, kaip vakar Cha cha

AhaCha cha

pasiulymasCha cha

Nu matai,kad ir aš labai intensyviai skaičiau,kavą begerdamaKietasLaimingas

Juokiasi

ta proga anekdota prisiminaiu Šypsena

Isvaziuoja i komandiruote tevas. Pakviete savo trys vaikus ir sako: Vaikai, as vaziuoju i komandiruote i Leningrada. Galiu Jums atvezt dovanu, bet Jus turite paprasyti eilemis.

Masenka: Papa jedet v Leningrad!Papa kupit shokolad!
Petenkia: Papa jedet v Leningrad! Papa kupit marmelad!
ir vyriausias Vovocka: Papa jedet v Leningrad! Papa kupit mne moped!

Tevas sako: nu ne Vovocka. Cia neritmuojasi. Pabandyk dar karta

Papa jedet v Leningrad!
Mamin hahal budet rad.
Mamin hahal nash sosed
Papa kupit mne moped

Volando nuotykiai prie MAXIMA http://www.biteplius.lt/lt/2content.diary_view_my/2031553-=(899543205
JuokiasiJuokiasiJuokiasi

ne tas žodis Kanda dar 150 liutu nulupe Piktas

nu va alkanoidas sotus - laikinai Juokiasi reikia laukan ruostis, saulute teip nuostabiai svieciaTūsasValio