niu, lauket? nelauket?
sveika gyva sedziu naujusiuose namuose, pusryciauju
kelione buvo super
tik cia lyja
Sveikas Kapitone ! Kas geresnio ? Ar pas tave tokia pat ispudinga kolekcija , kaip pas Labutuka ? Ar gal irgi nieko nerenki , kaip Aduvancikas ? : V
Aciu uz sveikinimus aduvancik
Labas Sigute
Nedidele tubele 61 lt
Laba diena , visiems !!!
…Gerai,kad pažiūrėjau Kapitone,sveikinu su Vardadieniu
Na,sunku ką ir pasakyt,mat,pas mane labai sausa oda O dar visokie šalčiai,vėjas,kad ir Saulytė-dar labiau sausina Net nzn,ką Tau patart dėl riebios-niekuomet nesusidūriau
Tai jei išrašė-turi būt nauda-tikiuosi,kad bus ne tik reklamerių ‘vaisius’ Kiek tie brangūs kainuoja?
Beria oda, riebi ji pas mane. Tepalu israse, tik kazin ar nauda is ju bus. Siandien toki brangu israse.
Tai kas su oda nutiko? Ir man yra buvę visokių neaiškių žaizdų atsiradę-ir vis pavasariais-vitaminų trūksta,tai tepalų prirašo-bet vistiek l.nemalonu
Negeriau, dar reikalu yra. Ryte pas gydytoja buvau del odos.
Tai kur slankiojai-alutį gėrei?Aš l.nustebau,paskui sunerimau,kai nebepasirodei
Velai gryzau, jau isjungtas buvo.
Tu visada rasi prie ko prikibt…O mane kitur radęs gali “lazdavot”,kaip išsireiškei Tik neperlenk lazdos-patariu Aš čia tikrai ne viena…
Koks Tu įdomus esi,RM Yra ir MIASOS 100 rūšių,ir visokių vaisių,saldainių ar ledų-na,ir kas iš to? Ar lemta visa tai turėt/išragaut?
Aiiiiiiiiiii,nenervink savo nesuvokimu geriau
bet kurioj geroj parduotuvej yra 100 alaus rushiu…
aduvančikas rašė:
RainManas rašė:
tu shunis kolekcionuoji bet apie juos kalbama faunos foruma, o ne alausAš turiu vieną vienintelį Mylimą ,ir Meilės Jam Tu niekada nesuprasi-Tau neduota
Dar kartą kartoju klausimą-labai nori,kad išeičiau iš AK?
ne, BUK
su kuo gi tada lazdavosimes
RainManas rašė:
shaunuole, kad pasiskaitai
o kodel neturi pasirinkimo?
Tai viena,ką sugebu-skaityt ir rašyt-ko man neskaičius?
Į klausimą atsakysiu klausimu-o ką man/iš ko rinktis reiktų?
RainManas rašė:
parodziau jei pati nematai
Tai interpretuoji kaip bumbėjimą-įdomu… Kažkaip man su niekuo/ant nieko ir nereikia bumbėt AK,išskyrus 2-3 asmenis
sakau kon adovončionoks?
Voland rašė:
ramiai.
nuo 23 iki mazdaug 2 Lazdynu ligoninei
ka ten veikei?
cia tokia vakarelio tema buvo?