Alaus kruizas aludžių trikampyje 15

niu, lauket? nelauket?
sveika gyva sedziu naujusiuose namuose, pusryciauju Kietas
kelione buvo super Gerai
tik cia lyja Nežinau

Sveikas Kapitone ! Kas geresnio ? Ar pas tave tokia pat ispudinga kolekcija , kaip pas Labutuka ? Ar gal irgi nieko nerenki , kaip Aduvancikas ? Skaitau : MirktV

Aciu uz sveikinimus aduvancik Šypsena Apkabinimas
Labas Sigute Šypsena

Nedidele tubele 61 lt

Laba diena , visiems !!! Šypsena

…Gerai,kad pažiūrėjau SkaitauKapitone,sveikinu su Vardadieniu !!!Alus!!!ButelisApkabinimasApkabinimas

Na,sunku ką ir pasakyt,mat,pas mane labai sausa oda DrovusO dar visokie šalčiai,vėjas,kad ir Saulytė-dar labiau sausina Nekaltas Net nzn,ką Tau patart dėl riebios-niekuomet nesusidūriau Ne
Tai jei išrašė-turi būt nauda-tikiuosi,kad bus ne tik reklamerių ‘vaisius’ Nekaltas Kiek Pinigai tie brangūs kainuoja?Nekaltas

Beria oda, riebi ji pas mane. Tepalu israse, tik kazin ar nauda is ju bus. Siandien toki brangu Pavargęs israse.

Apakęs Tai kas su oda nutiko?Liūdnas Ir man yra buvę visokių neaiškių žaizdų atsiradę-ir vis pavasariais-vitaminų trūksta,tai tepalų prirašo-bet vistiek l.nemalonu NeNežinau

Negeriau, dar reikalu yra. Ryte pas gydytoja buvau del odos.

Tai kur slankiojai-alutį Alus gėrei?MirktAš l.nustebau,paskui sunerimau,kai nebepasirodei Drovus

Velai gryzau, jau Kompiuteris isjungtas buvo.

Tu visada rasi prie ko prikibt…O mane kitur radęs gali “lazdavot”,kaip išsireiškei Nekaltas Tik neperlenk lazdos-patariu !!!Aš čia tikrai ne viena…Laimingas

Koks Tu įdomus esi,RM Nekaltas Yra ir MIASOS 100 rūšių,ir visokių vaisių,saldainių ar ledų-na,ir kas iš to?Nekaltas Ar lemta visa tai turėt/išragaut?Drovus

Aiiiiiiiiiii,nenervink savo nesuvokimu geriau NeLiūdnas

bet kurioj geroj parduotuvej yra 100 alaus rushiu…

ne, BUKApkabinimas

su kuo gi tada lazdavosimesMirkt

Tai viena,ką sugebu-skaityt ir rašyt-ko man neskaičius?Mirkt
Į klausimą atsakysiu klausimu-o ką man/iš ko rinktis reiktų?Nekaltas

Tai interpretuoji kaip bumbėjimą-įdomu…Nekaltas Kažkaip man su niekuo/ant nieko ir nereikia bumbėt AK,išskyrus 2-3 asmenis KlastaPaplepėkimMirkt

sakau kon adovončionoks?

ka ten veikei? Apakęs
cia tokia vakarelio tema buvo? Nekaltas