Alaus kruizas aludžių trikampyje 15

Aduvancik Apkabinimas o as tai super Šypsena va katik geliu gavau didziausia puokste Laimingas

Kad tu aduvancikai vienu metu i kelis puslapius nori ilyst, tai kaip nestos banga?

Užeik į kokį alaus barą,Aurimai JuokiasiMirkt
Vajei,man jau teks atsijungt-su Banga nėra šansų susitart gražiuoju NePavargęsBlogai

Kad lyg po 1.99Lt turėjo būt,ar aš klystu?DrovusKažką reklamavo per TV ŠypsenaNerūgštūs,Kęstuk?Nekaltas

Labas,Sigute GėlėTūsasNu,dar šalta pas Jus?ŠypsenaPas mus kaip atšiiiiiiiiiilę pagaliau Tūsas

Ką tik pasilenkiau Ariuką Apkabinimas pabučiuot-kaip rėžė su letena,o nagai kaip pas KatėApakęs Nu,dabar tai būsiu apdraskyta Vau!Bet pats suprato,kad man skauda…Drovus

Ne,aš tai nieko nesakau,Ingut NeŠypsenaBet kiek buvau KLP,-ten irgi ramu,palyginus…Angelas

a į plungį žadi liekti?

rytoj varau pasiimtiŠypsena

link savaitis pabaigas, manau

Turistas kelionėje prie Lochneso pabaisos ežero klausia gido:

• Sakykite, kada ji pasirodo žmonėms? Nekaltas
    Gidas atsako:
  • Paprastai po penkių šešių Alus alaus, sere Kietas

Labas. Ko tokia ankstyva Rutele?

Kaip tycia nesimiega Nekaltas

prisidedu prie sveikinuGėlė

O aš atsikėliau-Saulytė smagiausiai šviečia-išlėkiau į lauką vos ne atlapa-žiauri apgaulė UžsispyręsŠypsena,Saulytė dingo tuoj pat,vėjas vėl didžiausias,šalta Nekaltas-suprask tuos orus Nekaltas
O Sesytė Apkabinimas vakar išvis man sakė,kad į Lietuvą žiema grįš šią savaitę Baisus

Drovuslaba nepastebėjau…/
kaip tau einasi… kaip šeimyna…Šypsena

egl. GėlėlabaLabasŠypsena

Nekaltaspavasaris nemėgstu, man depresija…
laba, Labas kapitone… Drovus nebelabai spėju

Matyt mieguistumas pries lietu buvo. Ka tik aptemo, ir lyja jau.

Aš galėjau ir dar miegot,bet Rikutė nedrausminga šiandien,-laipiojo,veidą kuteno,Ariukas Apkabinimas puolė Ją gaudyt nuo manęs,visu svoriu užgriuvo ApsvaigęsEilinis nesėkmingas rytas Cha chaPirmadienis Mirkt