Alaus klubo narių gimtadieniai

Renkyte sveikinu Gėlė Dovana Apkabinimas Bučkis

Ir aš dar nepasveikinau Renkytės su gimtadieniu. Viso ko geriausio TAUGėlė Gėlė Gėlė

dekavoju visiems Apkabinimas

Bloga pradzia puse darbo Cha cha

12 13 Labas

Nieko tokio Šypsena as ziuredama i ji toki vis prisimenu senus laikus Cha cha tokia nuostalgija uzplusta Juokiasi

Nostalgija,Tu nostalgija Apkabinimas LaimingasŽmogui yra daug kam nostalgija MyliuBet…juk nevėlu atsikeisti,kaip manai? Apkabinimas Mirkt

Nevelu, bet gal geriau nereikia Nekaltas Busiu Hiijame ir taskas Taip uzteks meiliu Jankauskui Myliu Myliu Myliu

Dar nesutvarkė? Apakęs Aš nepažiūrėjau į titulinį puslapį DrovusJi pažadėjo sutvarkyt Taip Laimingas Tai nebemyli Jankausko? Mirkt Juokiasi Nepyk Apkabinimas

Hiijame Su gimtadieniu Apkabinimas Gėlė

Hiijame , sveikinu Tave Gimtadieniu Bučkis Bučkis BučkisNepyk,Mieloji Apkabinimas,kad is pat ryto nepasveikinau-pramigau,nei vienas zadintuvas nesuveike… Apakęs Cha cha

ACIU ACIU ACIU ApkabinimasJauciuosi labai pamaloninta, kad isvi nepamirsai Apkabinimas kaip dziugu, kad ir cia dar kazkasprisimena… siandien butinai isgersiu ir uz banga Bučkis aciu aciu aciu dar karteli…as jus myliu Myliu

aciu aciu aciu Apkabinimas diena nuo situ sveikinimu 102 kartus geresne Apkabinimas

su gimtadieniu Apkabinimas BučkisHiijame…

ACIU Cha cha

Ir as sveikinu su gimtadieniu Cha cha Girtas Apkabinimas Gėlė Dovana

Acius Apkabinimasp.s. dovana man labai patiko Mirkt

Nėra už ką,Brangute Bučkis Kaip aš galėjau pamiršti Tavo Gimtadienį? LaimingasJuk žinau,kaip jo laukei Taip GėlėIr mes visi Tave Mylim Myliu

Vakar darbe tik prisiminiau,kad yra Andriaus F. Gimtadienis !!! !!! !!!O grįžusi vėl pamiršau-atsiprašau už tai DrovusTad sveikinu Tave iš visos Širdis su Gimtadieniu Gėlė,ir linkiu vis dėl to niekada nemesti Alus Alus Alus gėrimo-sveikata su tuo tikrai nesusijusi MirktBet Tu kažkur dingęs paskutiniu metu… Nekaltas Už Tave Bučkis Alus Taurė Laimingas