Renkyte sveikinu
Ir aš dar nepasveikinau Renkytės su gimtadieniu. Viso ko geriausio TAU
dekavoju visiems
Bloga pradzia puse darbo
12 13
Nieko tokio as ziuredama i ji toki vis prisimenu senus laikus tokia nuostalgija uzplusta
Nostalgija,Tu nostalgija Žmogui yra daug kam nostalgija Bet…juk nevėlu atsikeisti,kaip manai?
Nevelu, bet gal geriau nereikia Busiu Hiijame ir taskas uzteks meiliu Jankauskui
Dar nesutvarkė? Aš nepažiūrėjau į titulinį puslapį Ji pažadėjo sutvarkyt Tai nebemyli Jankausko? Nepyk
Hiijame Su gimtadieniu
Hiijame , sveikinu Tave Gimtadieniu Nepyk,Mieloji ,kad is pat ryto nepasveikinau-pramigau,nei vienas zadintuvas nesuveike…
ACIU ACIU ACIU Jauciuosi labai pamaloninta, kad isvi nepamirsai kaip dziugu, kad ir cia dar kazkasprisimena… siandien butinai isgersiu ir uz banga aciu aciu aciu dar karteli…as jus myliu
aciu aciu aciu diena nuo situ sveikinimu 102 kartus geresne
su gimtadieniu Hiijame…
ACIU
Ir as sveikinu su gimtadieniu
Acius p.s. dovana man labai patiko
Nėra už ką,Brangute Kaip aš galėjau pamiršti Tavo Gimtadienį? Juk žinau,kaip jo laukei Ir mes visi Tave Mylim
Vakar darbe tik prisiminiau,kad yra Andriaus F. Gimtadienis O grįžusi vėl pamiršau-atsiprašau už tai Tad sveikinu Tave iš visos su Gimtadieniu ,ir linkiu vis dėl to niekada nemesti gėrimo-sveikata su tuo tikrai nesusijusi Bet Tu kažkur dingęs paskutiniu metu… Už Tave