2 SK atstovai

juodi marshkiniai, atsiliepkit Labas

maladec baubas bachuras, nepasikeles yra, halej prasilenkiant visada ranka paduoda, nepaisant to, kad kazkada 3x3 turnyro finale halej jam teko pripazinti musu komandos pranashuma ir jis tada labai piktas buvo Šypsena Be to baubas ir krepsinio SK paloshimuose yra dalyvaves Gerai

Geraip.s kada aš kopiją gausiu? Cha cha

blt reikėjo pasilikt pažiūrėt, tik per pertrauką tradiciškai buvau prie pardos alaus atsigert

i4.photobucket.com/albums/y146/jokeris/20090408_8519.jpgniekada nepamiršiu kaip švenčiau naujus metus su šita pirma šokėja Juokiasi Valio Juokiasi

Gerai nauji metai turėjo prasidėti Girtas Taip

dar dabar pykint pradeda pagalvojus Juokiasi

o tai buvo kazkokia tai laida, kad Zalgirio sokejos visos Klaipediskes

Tikrai ne 2 SK atstovai sioje nuotraukoje yra Liežuvis O cieli 4 Šypsena Tik tia gali apstebet atidziau i nuotrauka isiziureje asmenys Juokiasi

setonas su blondynka antrame plane )

KU sokejos jos gi

klaipedietės visos Šypsena klaipėdoje ir švenciau naujus su jomis Šypsena

Voland > Drovus Cha cha Bet niekas to nepastebejo, kad atlepausis sportas2 Užsispyręs

vo pas Sapro sou buvo jos

as bl galvoju kas tas storas uz kadro, pasirodo Setonas JuokiasiPaskutini kart kai maciau dar nebuvo tok imites, nepzinau Nekaltas

pala tai kaip supratau ta merga prie sertifikato priklauso irgi?

i4.photobucket.com/albums/y146/jokeris/20090408_8519.jpgsenis su zalia kepure ir atsikisusiu pilvu katras cia SK narys? Juokiasi

Justinai, kodel tu mane taip smeizi? Liūdnas Kad as storas, imites ir visais kitais negraziais zodziais pili… Kaip kad kazkas sudais merga apipyle, tai tu mane zodziais Baisus Bent jau Nijolyte pazint turetai, o dabar… Blogai

rio, jo,rechka cia Valio Cha cha

oba, pasirodo kazkas suskaiciavo… Dar ir filmavo maciau… Salia stovintis biciukas kita sertifikata eme.