juodi marshkiniai, atsiliepkit
maladec baubas bachuras, nepasikeles yra, halej prasilenkiant visada ranka paduoda, nepaisant to, kad kazkada 3x3 turnyro finale halej jam teko pripazinti musu komandos pranashuma ir jis tada labai piktas buvo Be to baubas ir krepsinio SK paloshimuose yra dalyvaves
p.s kada aš kopiją gausiu?
blt reikėjo pasilikt pažiūrėt, tik per pertrauką tradiciškai buvau prie pardos alaus atsigert
i4.photobucket.com/albums/y146/jokeris/20090408_8519.jpgniekada nepamiršiu kaip švenčiau naujus metus su šita pirma šokėja
Gerai nauji metai turėjo prasidėti
dar dabar pykint pradeda pagalvojus
o tai buvo kazkokia tai laida, kad Zalgirio sokejos visos Klaipediskes
Tikrai ne 2 SK atstovai sioje nuotraukoje yra O cieli 4 Tik tia gali apstebet atidziau i nuotrauka isiziureje asmenys
setonas su blondynka antrame plane )
KU sokejos jos gi
klaipedietės visos klaipėdoje ir švenciau naujus su jomis
Voland > Bet niekas to nepastebejo, kad atlepausis sportas2
vo pas Sapro sou buvo jos
as bl galvoju kas tas storas uz kadro, pasirodo Setonas Paskutini kart kai maciau dar nebuvo tok imites, nepzinau
pala tai kaip supratau ta merga prie sertifikato priklauso irgi?
Justinai, kodel tu mane taip smeizi? Kad as storas, imites ir visais kitais negraziais zodziais pili… Kaip kad kazkas sudais merga apipyle, tai tu mane zodziais Bent jau Nijolyte pazint turetai, o dabar…
rio, jo,rechka cia
oba, pasirodo kazkas suskaiciavo… Dar ir filmavo maciau… Salia stovintis biciukas kita sertifikata eme.