Gal zinot geru receptu?

Gal zinot geru receptu?

Nu va, einu dabar kotletu daryt ir pagalvojau, kad butu visai nieko koki karta eit torto gamintCha chaCha cha Pvz. man labai patinka tortas “Napaleonas”. Kai dar mokiausi mokykloje ir gyvenau Lietuvoj, tai su geriausia drauge vos ne kas savaite ji kepdavom, taciau recepto taip ir nepamenu, zinau tik tiek, kad reikia labai daug kondensuoto pieno. Tai va.
Gal zinot kokiu geru receptu?Cha chaCha cha

laurra, patarciau temoj irasyti "torto " , nes is temos nesuprantama kokiu receptu, reikes paieskoti , kazkur turejau recepta Napaleono torto, veliau jei rasiu parasysiu.

Receptas:

Sėdi į “Hondą” ir varai į geriausią restoraną Cha cha Cha cha Cha cha

geriau kotletai, nei tortai Cha cha

as, as zinau geru receptu - nusiperki malsenos blyneliu zagatofkes, uzpili vandeniu, iskepi, ivioniji bananau arba krabu lazdeliu (cia man buvo naujiena, bet uztai kokia skani Gerai), dar karta pasildai ir valgai. Kas megsta perlines kruopas - uzmerkiu is vakaro, kita diena dedu i toki stiklini inda, ant virsau uztakuoju burokine tarka bulviu, marku, kas megsta spirguciu, prieskoniu (atsarigiai su druska, labai greitai persisudo), uzpili vandens kad apsemtu 1,5 -2 cm ir i orkaite. kepa kokia 1 val, bet kaip skanu ir sveika - na… man skanu ir sveika, bo vyras tai labai itairiai i koses ziuri Aš nekaltas

Sveika sugrizuz. Kaip konferencija? Kaip kelione? Kad nenukryptumem nuo temos, ka naujo paragavai?

Tas “Napoleonas” būna toks riebus ir bjaurus, gryni nuodai Blogai. Geriau kepk medaus tortus Gerai. Šypsena

O kondensuotą pieną sunaudok vafliams sutepti - gaunasi visai geri "sausainiai".

A svieti tu brangus, kokiu shauniu moteru gi buna ant svieta Gėlės Gėlės Gėlės
Mani tai diedas gali aplink troba vyti su botagu, nikaip as jam grizus is darbo nesugalvociau torto kepti !!! Cha cha

Laurra, nenori medaus ir nereikia. Kepk "rudens" sausainius. Žinai tokius?

vk_ raše:
Epiuriene, iš kur mintys apie "diedą"? Taigi Laurra tortą keps sau…

Hmm… xe xe prigavai… taij taip iseina,kad museu as ji byshki myliu (|) kad jau mintys vis sukasi vien apie ji Cha cha

Prisiminiau dar tris gerus senus "tarybinius" patiekalus:

  1. tinginys,
  2. grietininis tortas (su želatina),
  3. pyragas su apelsinų žievelėmis.

Nu gerai, tu man tik siulai siulai, taciau receptu neduodi, tai kaip as issikepsiu?Nustebęs

siūlau gan paprastą pyragą:
3 kiaušiniai
1 artipilnė st. cukraus
100 g. grietinės
miltų,tiesa, dar sodos (užgęsinti actu).
Tešlą padalinti į dvi dalis, į vieną dalį dėti gerą šaukštą kakavos, o kitą- dar miltų (kad vienodos struktūros masė gautųsi). Į indą, kuriam kepsit, pilti tas abi mases pakaitom, kai iškeps, gausis margas pyragas. Iškepus galima perpjauti per pusę ir pertepti plakta grietinėle. Visau skanu ir greitai paruošiama. nereiks ne tų riebių Napoeonų.

Pyrago su apelsinų žievelėmis receptas

Svarbiausias dalykas - apelsinų žievelės. Nusiperki apelsinų, nuplauni, nulupi žieveles (vaisius gali suvalgyti Cha cha) ir jas (žieveles) išverdi tirštame cukraus sirupe. Žieveles išgraibai iš sirupo ir duodi joms išdžiūti - gaunasi tokie pokiečiai cukrinukai, kuriuos galima ilgai (nors ir metus) saugoti pyrago kepimui, o galima valgyti kaip saldainius.

Tada užmaišai tešlą kaip kokiam biskvitui (gali nusipirkti gatavą mišinį), įdedi tų žievelių ir iškepi pyragą. Žievelės suteikia kvapo, skonio ir įdomumo. Šypsena

O tarpkitko,tai ir as zinau,kaip mano broliene daro viena labai,labai skanu daikta skruzdelynu vadinama,as vis zadu kepsiu,kepsiu, bet geriau nuvaziuoju i parduotuve ir “Danutes” pyrago nusiperku (labai skanus Liežuvis)
Tai zodziu tesla ji pasidaro ish beleko,tikrai to ko turi sumakaluoja miltus,kiausinius,margarina,nu ko dar ten deda i visokius kitus pyragus? pati sugalvok. ta tesla padaro ganetinai kieta, tada susaldo ir tarkuoja arba sugnaibo smulkiai ir sumeta ant blekutes ir iskepa,tada sulauzo,sutrupina ir sumakaluoja su isvirtu kondensuotu pienu(niam-niam) tada suspaudzia,byshki palaiko suspausta (kad forma igautu) ir viskas!
Man tai labai,labai skanu Šypsena

p.s tie patys trupiniai tai neturi buti saldus,siaip jie vieni tai tokie paprasti gaunasi,ne per skaniausi,tik kai jau viskas gatava tada LIUKS

K

K

K

nusiperki alaus, stipriai ishgeri. Tada jau nieko nebereikes Mirkt