Klubai ir forumai Klubai ir forumai Klubai ir forumai Klubai ir forumai Klubai ir forumai
Prisijunk: Pamiršau slaptažodį  Užsiregistruoti
Rėmėjai:

Zele Cha cha


Tikrinti, ar yra naujų atsakymų temoje

Atsakyti Kitos temos Nauja tema Temą 2006 04 02 d. 18:46 pradėjo  ewee*, peržiūrėta 5562 k.
Puslapiai: 1 2 paskutinis> 
*Godaj*
Ultra dalyvė

Klube: narė

Parašė žinučių: 2258

2006-04-02 19:57 1 žinutė iš 41 Atsakyti forume: visiem Atsakyti privačiai: *Godaj* Įtraukti *Godaj* Į adresų knygelę
O nenori parduotuvėj nusipirkt?Nekaltas Yra įvairių skonių.
Ant pakuotės būna parašyta kaip darytMirkt


lapassion
Ultra šaunuolė

Klube: narė

Parašė žinučių: 2127

2006-04-02 23:00 2 žinutė iš 41 Atsakyti forume: visiem Atsakyti privačiai: lapassion Įtraukti lapassion Į adresų knygelę
man tai kaip tik skanesnės pirktinės, negu pačių su želatina darytos Taip
beja pirktines lengviau pasidaryti, galima biški kietesnes pasidaryti tada darant tortą galima įdėti į vidų arba desertą su grietinėle ir vaisiais pasidaryti Niam niamNiam niam


Orile
Ultra dalyvė

Klube: ne narė

Parašė žinučių: 2770

2006-04-03 14:04 3 žinutė iš 41 Atsakyti forume: visiem Atsakyti privačiai: Orile Įtraukti Orile Į adresų knygelę
paprasciausias variantas - nusipirkti pakeli norimos spalvos zele ir uzpilti 0.5 litru verdancio vandens, ismaisyti ir padeti i saldytuva Nekaltas sudetingesnio budo deja ir nezinau Ne

[email protected]
Gera banginė

Klube: ne narė

Parašė žinučių: 1203

2006-04-03 17:07 4 žinutė iš 41 Atsakyti forume: visiem Atsakyti privačiai: stark@ Įtraukti stark@ Į adresų knygelę
nusiperki grietines skonio zele,pridedi vysniu,palieki kad sustingtu,tada ant virsaus uzpili kokio nors kitokio skonio zele,imeti braske,atvesini ir patieki su plakta grietinele be cukraus.Gerai

Green_Toes
Patyrusi gerietė

Klube: ne narė

Parašė žinučių: 135

2006-04-04 14:06 5 žinutė iš 41 Atsakyti forume: visiem Atsakyti privačiai: Green_Toes Įtraukti Green_Toes Į adresų knygelę
balta zele:
500g grietines
2 valg.saukstai zelatinos
cukraus pagal skony


isbrinkini zelatina, pakaitini ja iki skystos mases ir sudededi i grietine+cukrus.
niam.
grietai labai susitingsta plius jej ant virsous spavota zeletj mmmmNiam niam


Orile
Ultra dalyvė

Klube: ne narė

Parašė žinučių: 2773

2006-04-04 18:39 6 žinutė iš 41 Atsakyti forume: visiem Atsakyti privačiai: Orile Įtraukti Orile Į adresų knygelę
o jei ne paslaptis, kokio riebumo grietine turetu buti ??? o gal nesvarbu Nekaltas

dusele
Dažna dalyvė

Klube: ne narė

Parašė žinučių: 713

2006-04-05 04:34 7 žinutė iš 41 Atsakyti forume: visiem Atsakyti privačiai: dusele Įtraukti dusele Į adresų knygelę


arteja VelykosTaip gali pasidaryti labai grazu marguti Geraiaisku darbo nemazai Taip bet rezultatas super!!!

isputi kiausini, lieka sveikas lukstas viename gale uzlypdai ji vazku, o pro kita pyli zele, bet geriau spalvota ir sluoksniaisTaip, kai ipyli vienos rusies ikysi i saldymo kamera sustingsta, vel ipyli kitos spalvos ir taip kol uzpildaiTaip paskui atsargiai nuimi kiausinio luksta ir gaunasi zele-margutisGeraiTiesa reikia daryti zele kietesne.

Jeigu netingesi pabandyk Taiplabai graziai ziurisi, leksteje marguciai, o dar is plaktos gretineles gali aplink padaryti visciukus, tiesa tam reikalingas konditerinis svirkstas


Green_Toes
Patyrusi gerietė

Klube: narė

Parašė žinučių: 136

2006-04-05 09:46 8 žinutė iš 41 Atsakyti forume: visiem Atsakyti privačiai: Green_Toes Įtraukti Green_Toes Į adresų knygelę
sejp kazinou as dedu 30 proc. riebumo:>

dusele
Dažna dalyvė

Klube: ne narė

Parašė žinučių: 727

2006-04-05 19:55 9 žinutė iš 41 Atsakyti forume: visiem Atsakyti privačiai: dusele Įtraukti dusele Į adresų knygelę

ewee* rašė:
as turiu 2 rusiu konditerinuis svirkstsŠypsena viena kaip masiuka o kita kaip tikra svirksta....su kuriuo daryt?
ir tyuos kiausiniusa pilnus ar po puse daryt? o jai ne i kaisini o i kokios formos koki indeli? arba kai buna tokie saldaniai kaisiniose plasmasiniuoase?


priklauso kokius nori daryti visciukus??? manau abu tiksTaipo kiausinius reikai visa uzpildyti,nes kai sustings, gausi grazi forma TaipGeraitikras kaisusinis, o kadangi sluoksniais saldydi, tai ir gausis, eilutes spalvotos, gali pilti po truputi ir saldyti, as tai darau tryju spalvu


zbite
Gera senbuvė

Klube: narė

Parašė žinučių: 5399

2006-04-06 12:47 10 žinutė iš 41 Atsakyti forume: visiem Atsakyti privačiai: zbite Įtraukti zbite Į adresų knygelę

ewee* rašė:
bet negalima gi i kiasinio luksta pilt... galim nuo nevirto luksto kazkokia liga uzsikrest..... nu daba nebeprisimenu kokia bet negalimaUžsispyręsNe


salmonelioze.
jei nuplausi GERAI kiaushini priesh ishpusdama, tai nebus jokio pavojaus Mirkt o jei isputus turini, lukshta verdanchiu vandeniu nuplikysi, tai salmonelioze neuzsikresi 100%


dusele
Dažna dalyvė

Klube: ne narė

Parašė žinučių: 729

2006-04-06 19:30 11 žinutė iš 41 Atsakyti forume: visiem Atsakyti privačiai: dusele Įtraukti dusele Į adresų knygelę

zbite rašė:

ewee* rašė:
bet negalima gi i kiasinio luksta pilt... galim nuo nevirto luksto kazkokia liga uzsikrest..... nu daba nebeprisimenu kokia bet negalimaUžsispyręsNe


salmonelioze.
jei nuplausi GERAI kiaushini priesh ishpusdama, tai nebus jokio pavojaus Mirkt o jei isputus turini, lukshta verdanchiu vandeniu nuplikysi, tai salmonelioze neuzsikresi 100%


TaipGerai
net skeliant kiausini per puse(pvz.kepant kiausiniene)rekuomenduojama ji nuplauti Taip


Red_eye
Ultra šaunuolė

Klube: ne narė

Parašė žinučių: 2268

2006-04-07 13:25 12 žinutė iš 41 Atsakyti forume: visiem Atsakyti privačiai: Red_eye Įtraukti Red_eye Į adresų knygelę
Aš tai visada parduotuvėj perku,pati nedarauLiežuvis

poison4love
Gera senbuvė

Klube: ne narė

Parašė žinučių: 447

2006-04-07 13:58 13 žinutė iš 41 Atsakyti forume: visiem Atsakyti privačiai: poison4love Įtraukti poison4love Į adresų knygelę
pirktine zele su atitinkamu jogurtu buna labai skanu Niam niam

MaD_cOw
Atkakli gerietė

Klube: ne narė

Parašė žinučių: 50

2006-04-09 12:56 14 žinutė iš 41 Atsakyti forume: visiem Atsakyti privačiai: MaD_cOw Įtraukti MaD_cOw Į adresų knygelę

dusele rašė:


arteja VelykosTaip gali pasidaryti labai grazu marguti Geraiaisku darbo nemazai Taip bet rezultatas super!!!

isputi kiausini, lieka sveikas lukstas viename gale uzlypdai ji vazku, o pro kita pyli zele, bet geriau spalvota ir sluoksniaisTaip, kai ipyli vienos rusies ikysi i saldymo kamera sustingsta, vel ipyli kitos spalvos ir taip kol uzpildaiTaip paskui atsargiai nuimi kiausinio luksta ir gaunasi zele-margutisGeraiTiesa reikia daryti zele kietesne.

Jeigu netingesi pabandyk Taiplabai graziai ziurisi, leksteje marguciai, o dar is plaktos gretineles gali aplink padaryti visciukus, tiesa tam reikalingas konditerinis svirkstas


oj kox liux pasiulymas!man patynka!Taip rejx ishbandyti jei nepatingesiuLaimingas


presso
Senbuvė

Klube: ne narė

Parašė žinučių: 1713

2006-04-09 19:22 15 žinutė iš 41 Atsakyti forume: visiem Atsakyti privačiai: presso Įtraukti presso Į adresų knygelę
daryk su degtine Gerai
teko ragautiGirtas jei nori darai tipo pyraga ir valgoma su saukstu, jei netingi gali pridaryti daug daug mazu vienkartiniu stapariku - kad vienas kasnelis zele butu, gali dar kokia vysnia ymestiCha cha.
o darai tai priklausomai nuo turimo zele kiekio, tik svarbu kad bendras skysciu kiekis nevirsytu ant pakelio nurodyto.
geriausia mazdaug 30% degtine kad butu, nes kitaip buna gana slyksciai kartu...Mirkt


beviltiska
Dalyvė

Klube: ne narė

Parašė žinučių: 87

2006-04-14 17:35 16 žinutė iš 41 Atsakyti forume: visiem Atsakyti privačiai: beviltiska Įtraukti beviltiska Į adresų knygelę
siandien dariau zele ir man nesustingo... nu nesamoneUžsispyręs jums taip nebuna? kodel galejo taip atsitikt???

shizzle_dizzle
Ultra dalyvė

Klube: ne narė

Parašė žinučių: 2202

2006-04-14 17:57 17 žinutė iš 41 Atsakyti forume: visiem Atsakyti privačiai: shizzle_dizzle Įtraukti shizzle_dizzle Į adresų knygelę
tai jei siandien darei tai dar gal nespejo sustingt,palauk iki ryt rytoŠypsenao gal dejai kiviu gabaleliu?nes tada zele nesustingstaNe

vilkacis
Dalyvė

Klube: ne narė

Parašė žinučių: 106

2006-04-14 19:57 18 žinutė iš 41 Atsakyti forume: visiem Atsakyti privačiai: vilkacis Įtraukti vilkacis Į adresų knygelę
o jus zinote is ko yra gaminama zelatina? mmmmm -

Tai yra 100% gyvulinis ingredientas, kurio gaminimo procese galvijų kaulai ir oda yra nuvalomi, verdami 50-95° C temperatūroje, o gauta klijinga masė filtruojama ir sterilizuojama, kol ir virsta želatina.

skanaus Mirkt


701Dovinai
Blogas banginis

Klube: ne narys

Parašė žinučių: 26596

2006-04-14 19:59 19 žinutė iš 41 Atsakyti forume: visiem Atsakyti privačiai: 701Dovinai Įtraukti 701Dovinai Į adresų knygelę
aš igi miegstu zele

C_orrado
Ultra dalyvis

Klube: ne narys

Parašė žinučių: 2509

2006-04-14 20:04 20 žinutė iš 41 Atsakyti forume: visiem Atsakyti privačiai: C_orrado Įtraukti C_orrado Į adresų knygelę
Žele Gerai Taip Niam niam

shizzle_dizzle
Ultra dalyvė

Klube: ne narė

Parašė žinučių: 2204

2006-04-14 20:05 21 žinutė iš 41 Atsakyti forume: visiem Atsakyti privačiai: shizzle_dizzle Įtraukti shizzle_dizzle Į adresų knygelę
mm is kaulu giNekaltasbet tai ka,ir cukrus yra balinamas kaulu miltais...as kadangi nesu vegetare tai tame problemos nelabai matauŠypsena

Maža_Mergytė
Senbuvė

Klube: narė

Parašė žinučių: 5024

2006-04-14 21:10 22 žinutė iš 41 Atsakyti forume: visiem Atsakyti privačiai: Maža_Mergytė Įtraukti Maža_Mergytė Į adresų knygelę

vilkacis rašė:
o jus zinote is ko yra gaminama zelatina? mmmmm -

Tai yra 100% gyvulinis ingredientas, kurio gaminimo procese galvijų kaulai ir oda yra nuvalomi, verdami 50-95° C temperatūroje, o gauta klijinga masė filtruojama ir sterilizuojama, kol ir virsta želatina.

skanaus Mirkt

tai bent. jautiesi vienintelis tooooooooki dalyka zinantis?
o is bado dar nemirshti? bet kuri maisto produkta galima apibudint shlyksciai, jei tik labai to norisi.


beviltiska
Dalyvė

Klube: ne narė

Parašė žinučių: 88

2006-04-14 22:29 23 žinutė iš 41 Atsakyti forume: visiem Atsakyti privačiai: beviltiska Įtraukti beviltiska Į adresų knygelę

vilkacis rašė:
o jus zinote is ko yra gaminama zelatina? mmmmm -

Tai yra 100% gyvulinis ingredientas, kurio gaminimo procese galvijų kaulai ir oda yra nuvalomi, verdami 50-95° C temperatūroje, o gauta klijinga masė filtruojama ir sterilizuojama, kol ir virsta želatina.

skanaus Mirkt


oj kokie mes protingi... as tau papasakociau kaip agurkus augina, tai ir ju man atrodo nebenoretum...



vilkacis
Dalyvė

Klube: ne narė

Parašė žinučių: 107

2006-04-15 09:05 24 žinutė iš 41 Atsakyti forume: visiem Atsakyti privačiai: vilkacis Įtraukti vilkacis Į adresų knygelę
katineli
as zinaukaip agurkus auginaPaplepėkim ir kaip obuolius augina zinau Skaitau
bet matau skirtuma tarp tresiamo gyvuno ir tresiamos bulves Flirtas


Obuolinė
Nauja gerietė

Klube: ne narė

Parašė žinučių: 27

2006-04-15 12:03 25 žinutė iš 41 Atsakyti forume: visiem Atsakyti privačiai: Obuolinė Įtraukti Obuolinė Į adresų knygelę
Aš tai iš pakelio darau. Drovus
Šiaip labai skanu jeigu nusiperki kokią vyšnių žėlė ir apelsinų gabaliukų įdedi. TaipNiam niam
Jei iš pakelio darai, tai pasiskaityk instrukciją. Tik žiūrėk, būtinai tuos žėlė miltelius užpilk karštu vandeniu, ir maišyk kol ištirps. O jau kai ištirps, gali įdėti apelsinų ar obuolių gabaliukų.


Tikrinti, ar yra naujų atsakymų temoje
Atsakyti Kitos temos Nauja tema



Pranešti apie naujas žinutes šioje temoje
Mano prenumeratos

Statistika

Maistas: 2.839 Žinučių forume 444.116 145 Narių klube 702 Banga.lt laikrodis 00:29 Dažnai užduodami klausimai ir atsakymai



Maistas

Moderuoja: BangaLT, naktibledas™, avietės, Soulmeitas
Statusas: ne narys (Įstoti)
Forumas
Naujienos
Nariai
Foto
Nuorodos

Banga.lt klubai


Mano įrankiai

Privačios žinutės
Mano temos
Dienoraštis
Draugų adresai
Mano duomenys

Mano meniu

Į mano meniu įkelti puslapį: Zele :D

Prisijungę draugai

Visi draugai

Paieška

 

Dažnai užduodami klausimai