Ar kas galėtų parašyti receptą kokius prieskonius dėti ir kokias žuvis taip kepame?
galėtum iškept? aš irgi galiu įdėt orkaitėn, bet gal kas žino kaip labai skanu
admin:
Meraičiukė rašė:
> zemaitis701 rašė:
>
> > Meraičiukė rašė: Ar kas galėtų parašyti receptą kokius prieskonius dėti ir kokias žuvis taip kepame?
>
> as galieciau
galėtum iškept? aš irgi galiu įdėt orkaitėn, bet gal kas žino kaip labai skanu
juk sakkiau kad galieciau
admin:
zemaitis701 rašė:
> Meraičiukė rašė:
>
> > zemaitis701 rašė:
> >
> > > Meraičiukė rašė: Ar kas galėtų parašyti receptą kokius prieskonius dėti ir kokias žuvis taip kepame?
> >
> > as galieciau
>
> galėtum iškept? aš irgi galiu įdėt orkaitėn, bet gal kas žino kaip labai skanu
juk sakkiau kad galieciau
tai prisigaudyk ir išsikepk
plynce
Kovas 16, 2005, 12:00ryte
#7
man labai patinka žuvis kepta folijoje su griatinėlės padažu
zbite
Kovas 16, 2005, 12:00ryte
#8
kokias nori tokias ir kepk. IMHO skaniausia lashisha su sviestu, pipirais, druskele, krapais bei citrinos sultim. daugiau jokiu prieskoniu. taip pat kepu ir kitokia zhuvi. skaniausia riebi zhuvis.