cipsai
blyn noriu cipsu bulves… o kas toliau? gal kartojuos, nepykit
Susipjaustyk bulves labai plonais griežinėliais ir virk aliejuje. Bus naminiai čipsai
apibarstyk kmynais ir druska, tada tik pirstus laizykis
damesk da cukraus, kefyro ir raugintu agurku tuolete sededamas pirstus laizysi
va taip… susipjaustai plonai bulves, pasiemi fritiurine, issikepi ir uzsibarstai, jei neklystu, “saldvos” prieskoniu keptoms bulvems. tada skonis panasus, ir siaip… skanu
bet laaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaabai plonais griezineliais… dar prieskoniu visokiu reikia
Naminiai cipsai- keistai skamba
prieš kokius penkis metus darydavomės namie. paskui užkniso. o šiaip tokį apartą turėjom, kur plonais griežinėliais pjausydavo bulves…
***** tie cipsai, daugiau neturiou ka pasakyti.
Yra specialus prieskoniai bulvems, Santa Marija Bulviu prieskoniai… Tai as kai issikepu bulviu, uzdedu dar grietines ir pabarstau tu prieskoniu, skanumelis koks
laaaaabai plonai susipjaustyk pakepk aliejuje pridek prieskoniu ir viskas tik zinau kad reik kazkaip tas bulves supjaustytas atmirkyt o supjaustyt reik kad beveik persvieciami butu nu kazkas panasaus
gal esi pats izbandes siaip neblogas receptelis
Maciau Amerikoj reklama, kur kudikis dar nevaiksto, dar bedantis, o jau kad cipsus kerta - tiesa, animacine reklama buvo, bet vis tiek ZIAURU
Cipsu valgyt sau leidziu tik prigeres
Cipsai:viena bulve uz kilogramo kaina.
eik i parduotuve ir nusipirk
naminiai kažkokie
ir jokio vargo, ir skanu
nebemegstu ashtu chipsu,man jau geriau paprastos keptos bulwytes su prieskoniais