Ar megstate meduti?

Ar megstate meduti?

Elementarus klausimas,ziemuzei atkeliavus Juokiasi

joooo, stakliskiu tai fainas midutis Girtassventine, raganaite, zalgiris Pavargęs (nezmonisko macnumo) jega! Gerai

Niam niam Taip

As apie miltus,tu apie tiltus,inr Juokiasi

Kodel? Juk kalbama apie ta pati medu tik stipresni truputuka Nekaltas

nu, klausyk - visai zmogum pavirtai mano akutese! big respect Gerai Juokiasi

jup. is esmes gi midus - medaus gerimas (tipo)

O kam tas tipo Nekaltas?

viskas kas saldu Gerai

Jei tiksliai nezinai,geriau patyleki…

NEKENSIU MEDAUS Ne

tavo respect tai as i kisene gi neisidesiu… (juokauju) buta cia uz ka gerbt… Nekaltas

paskutines mano naujienos, skaitytos apie medu, tai, jog jis kazkuo nesvekas zmogaus organizmui Nekaltas, o kaip ten yra as nezinau, man kazkaip vienodai, nes as tai jo nemegstu Ne

zinom zinom. da pasakyk, kad un duonas nezatepsi, ir in lovas nepaguldysi. paleistuve Cha cha

as ir Veee

pats toks - uz tai as tau ir patinku ania… Flirtas Drovus

Meduje yra apie 19 proc. vandens ir 81 proc. sausų medžiagų. Daugiausia medus turi angliavandenių. Didžiausią angliavandenių dalį sudaro gliukozė, jos meduje yra apie 34 proc., ir fruktozė (apie 40 proc.). Meduje yra 1,5-5 proc. sacharozės, 5-10 proc. melitozės ir apie 20 proc. kitų sudėtingų cukrų. Meduje invertuotų cukrų, t.y. gliukozės ir fruktozės kiekis priklauso nuo to, iš kokių augalų surinktas medus. Pavyzdžiui, grikių meduje invertuoto cukraus yra apie 71,4 proc., viržių - 73,8 proc., liepų - 74,7 proc. Cukraus kiekiui turi įtakos dirva ir klimato sąlygos bei žiedų amžius. Į žydėjimo pabaigą cukraus kiekis žieduose mažėja. Nustatyta, kad svarbiausius medaus angliavandenius - gliukozę ir fruktozę -žmogaus organizmas daug geriau pasisavina negu sacharozę ir kitus cukrus. Gliukozė iš virškinamojo trakto patenka tiesiai į kraują, o fruktozė virsta gliukoze. Šie angliavandeniai, patekę į žmogaus organizmo audinius, tampa pagrindiniu energijos šaltiniu. Meduje yra žmogaus organizmui reikalingų mineralinių medžiagų: geležies, kalio, kalcio, magnio, natrio, vitaminų BI; B2, Bfi, C, PP ir pantoteno rūgšties. Vitaminų kiekis yra per mažas, kad galėtų patenkinti žmogaus organizmo poreikius. Tą patį galima pasakyti ir apie azotines medžiagas. Jų meduje yra tik apie 0,3 proc. Iš aminorūgščių meduje yra tik fenilalanino ir prolino, o kitų tik pėdsakai. Taigi medus iš esmės nėra nei mineralinių medžiagų, nei vitaminų, nei baltymų šaltinis. Medus visų pirma yra gana didelio kaloringumo angliavandenių šaltinis. Be to meduje yra fermentų, fitoncidų, kai kurių hormonų, baktericidinių ir aromatinių medžiagų.

asiu uzu komplimenta Drovus

ania ania, plaukia **** nemune… Cha cha

parazytas > Apakęs Mirkt o siaip as meduti megstu, bet labiausiai kai dar buna su koriais… Niam niam