Nagi, kepam kalakuta
Turau namie dyyyyyyyyyyyyydelį kalakutą . Ir vat sumislyta yra tąjį nečėselį iškept Kalėdoms (aišku, reiktų dar pasimatuot, ar tilps anasai ing orkaitę). Bet… Neįsivazduoju kaip tokį žvėrį kept reik? Gal kas yra bandęs sėkmingai tatai atlikęs namų sąlygom
nu mes visada kepam…
pernai tox didelis buvo ,kad tik puse jo i orkaite tilpo…
o shiemet irgi tevai ne ka mazesni nupirko…
receptuko kaip ir nezinau nes mama darom…tik zinau viena, baigiant jam kepti jis yra aptepamas medumi ir dar bishki pakepinamas……kad apskrustu ir odele tokia skani butu…
jami jami…laukiu 4dienio
nemegstu kalakuto. zhinau, akd reikai sausgysles is shlaunu ishimt (kad ikandama butu). o tai super varginantis darbas…
laukiu 4dienines ZHASIES . mama keps vioena su obuoliais, o kita su raugintais troshkintais kopustais… niam…
Mes kalakuta supjaustome gabaliukais ir kepam orkaitej.Is krutineles buna labai skanus kepsniai . Ryt darysiu kalakuto krutineles suktini
Seniau aš irgi nemėgau kalakutienos. Matyt "tarybinės" kalakutų veislės būdavo prastos Bet dabartinių kalakutų su anais nepalyginsi
Anksčiau tik krūtinėlė būdavo valgoma, o dabar visas paukštis. Nors šlaunų ir subinės mėsa tamsesnė, bet nebėra tų neperkandamų kremzlių ir sausgyslių.