Balandėliai iš kinietiško kopūsto
Sveikučiai Vat ruošiuosi šiandien padaryti eksperimentą - balandėlius ne su paprasto kopūsto lapais, bet su taip vadinamo kinietiško. Girdėjau, kad ir iš to kopūsto galima padaryti. Gal kas bandėte, ir ar tikrai kinietiškas kopūstas tinkamas balandėliams?
jami jami kaip skanu
tik manau reikia i mesa daugiau zoliniu prieskoniu prideti
Chot su gyslociais.Kiekviena tauta vis kazka vynioja.Gruzinai i vynuoges lapus.Ir labai gerai.
svarbu norėti valgyti
Ir ish shalpusniu lapu galima padaryti
Skonis zhinoma skirsis ir taip pat manau, kad prieskoniu reikia daugiau, nes karta valgiau pienishka darzhoviu sriuba su kinietishkais kopustais… tikrai nekas… jie beskoniai.
nu ir kaip
Pirma kart girdziu,kad balandelius galima daryti su kienietishku kopustu…
Padariau aš tuos balandėlius… Kas valgė, tiem patiko, bet man tai Daugiau nebedarysiu Kažkokia žole atsiduoda, geriau jau iš tikro kopūsto
o. aciu uz nuomone. visad galvojau pabandyt susukut i ta kopusta, bet vat vis nesiryzdavau. nebandysiu ir ash
Teko ir man valgyti-,geriau is tikro kopusto.Geriau net negadinkit produktu…
Aciu uz minti As neragavau tokiu, bet ir nekyla noras pamegint…
eksperimentai nera blogai
xexe, man nuotykis vienas su balandeliais buvo Atvaziavo draugas pas mane (jau kokius puse metu buvom nesimate) ir sumasciau as ji balandeliais pavaisint Kai jau beveik baige kirsti savo porcija (o valge jis ja itartinai letai) pagaliau prisipazino, kad is viso nemegsta kopustu Vargselis buvo toks mandagutis, kad viska suvalge
Jiewa rašė:
xexe, man nuotykis vienas su balandeliais buvo Atvaziavo draugas pas mane (jau kokius puse metu buvom nesimate) ir sumasciau as ji balandeliais pavaisint Kai jau beveik baige kirsti savo porcija (o valge jis ja itartinai letai) pagaliau prisipazino, kad is viso nemegsta kopustu Vargselis buvo toks mandagutis, kad viska suvalge
Vargsiukas