Cukinijų koncervavimas

Cukinijų koncervavimas

Brangiosios ir brangieji.Parasykite koki koncervavimo recepteli su cukinijom.Turiu as ju nemazai,bet nezinau kaip galima uzkoncervuoti.AciuLabas

1l talpos stiklainiui: 2 skilteles cesnaku, 5-6 juoduju pipiru zirneliai.
Marinatui: 0.5l vandens, 1 saukstas druskos, 1 saukstas cukraus, 1/3 arbatinio saukstelio citrnos rugsties.

Cukinijas nuplaukime,nusausiname,nulupame ir pasaliname seklas.Didesnes cukinijas supjaustome kvadrateliai ar trikampeliais, mazas nulupe galime supjaustyti grezineliais.
Cukiniju gabalelius 10-15min.blansiruojame verdinciame vandenyje. Tuomet sudedame i stiklainius kartu su cesnaku skiltelemis ir pipirais.
Paruosiame marinata.Pravesiusiu marinatu uzpilame cukinijas.Stiklainius uzdengiame dezinfekuotais metaliniais dangteliais ir pastezizuojame 80-85C temperaturpje apie 20min.

cia nurasiau is knygeles konservavimas…is zurnalo ‘kvieciu prie stalo’ sekmes…Labas

Nežinau konkretaus recepto, bet cukinijos SALDŽIAI konservuotos skoniu labai panašios į ananasusNiam niamNiam niam. Mama kažkada buvo pridarius cukininių kompotų lygtai su geltonom slyvaitėm (jei gerai pamenu), tai greitai tie kompotėliai pasibaigėNiam niamNiam niam

cukinijas supjaustau galbaliukais arba grižinėliais. Jei sėklos didelės išimu.Labai skanu su svarainiais. Svarainius sumalu mėsmale, įkratau gerokai cukraus. Išverdu uogienę, o jau visai baigiant virti sudeddu paruoštas cukinijas. Pakaitinu tik tiek, kad cukinijos perkaistų bet neištižtų. Gaunasi viai kaip ananasai.
Arba konservuoju taip pat kaip ir agurkus. SkanausMirkt

uzmarinavom kaip agurkus. paziuresim kas gausis.

Va va va va šitas receptasTaip, ne su slyvaitėm geltonom, o su svarainiais. Nu ir supainiojau Cha chaDrovus

As tai cukinija, aguroti, patisona dar rauginu kaip agurkus, niam niam kaip skanu Cha cha