Braškės žiemai....gal pasidalysit patirtim kas kaip darot....

Braškės žiemai…gal pasidalysit patirtim kas kaip darot…

Man skani Niam niam uogienė: braškės su apelsinais ir citrinų sultim, pernai pasidarėm, visiem labai patiko Niam niam.Nors aišku skaniausios braškės žiemą buvo ištrauktos iš šaldiklio ir atšildytos…Niam niam
O ką skanaus ant žiemos gaminant iš braškių jūs???

as tai perku parduotuvej ziemaNekaltasCha cha

as tai dar vasara pasistengiu pasidarbuot taip, jog iki sekancio derliaus apie shias uoggas galvot netektu Cha cha

Sumetam i saldikli pora kibiru.
Geriau pagal skoni kol kas nesigavo.
Bet va melynes is saldiklio istrauktos kazkokios nesavos, be skonio.

Is kaimo prisivezu daug uogieniu, o braskiu niekada neuzsaldau ziemai, braskes reikia vasara valgyt -)

Geriausiai tai įkišti į šaldiklį.
Tiesa, mano atžalos mėgsta kai braškes apibarstytas cukrumi užšaldau šaldiklyje. Tuomet jas dar neatitirpusias galima valgyti, vaikai sako, kad tai kaip braškiniai ledai.

mano mamka mėgsta tixaria užzapasint kameroj ir per kokias Kalėdas padaro staigmeną.

Apibarstytos cukrumi ir idetos i saldikli. Dar sutrintos ir issuktos su cukrumi, taip pat i saldikli. Visas uogas dedame sviezias…

nereikiai ir cukraus barstytyti tiesiog i salikli

mes jau keleta metu neverdam jokiu uogieniu. viska i saldikli dedam: ir braskes, ir serbentus, ir vysnias ir tt. labai skanu saldytas braskes per naujus i sampana issidet Niam niamNiam niamNiam niam

nieko ypatingo, tiesiog uzsaldom, o kai jau uzsimanom vidury ziemos, tai su cukrum pabarstytu ant virsaus suvalgom Niam niam

Gal man pradeti girtis??? Galvoji,viena cia tokia sedinti vakaruose???

siaip mes paprastai saldom braskes ir paskui labai skanu i sampana imesti arba trintas braskes ,kai uzsisaldai ,paksui issitrauki ziema prie blynu ir prisimenu vasara…mmmmmLiežuvis

aš su mikseriu sumalu,pridedu cukraus,ir per naktį palaikau,kol cukrus ištirps.Sudedu į stiklainiukus, užsuku ir į šaldytuvą,išsilaiko visą žiemąNiam niam.

dazniausiai virdavau uogiene, bet sia vasara zadu uzsisaldyti, nes taip skaniau, ziema istraukus is saldiklio kvepia lyg sviezios.

As tai kai netyngiu padarau uogienesŠypsena
ir braskes iverdu taip,kad jos cielos sirupe plaukiotuŠypsena
nes ta kose makalose nelabai patinka,net skoniai truputeli skiriasi abieju uogieniuŠypsena

O gal galetum parasyt kaip braskes su apelsinais darai? Labai skaniai nuskambejo Šypsena
Niam niam

Daugmaž braškių 1,5 kg.
4-5 apelsinai
2 citrinų sultys
1kg cukraus.
braškes, apelsinų skilteles (per pusę supiaustyti) ir išspaustas sultis užbarstau cukrum, pagal receptą duotą mums rašo palaikyti pora valandų. Mes tai laikėm per naktį daugmaž. Ir paskiau išvirti ant silpnos ugnies, kol truputį sutirštėja. Apie pusvalandį.
Nieko įmantraus, bet skonis geras Niam niam

mes irgi taip pat daromTaipGeraiNiam niam