niekaip neiseina kepti varskeciai
ar pati padarau tesla ar perku susaldytus, niekaip neiseina ju iskepti - aliejaus pilu normaliai, bet ne taip kad jie plaukiotu, virsus jau juoduoja, o vidus dar zalias.ir ugnies dideles nedarau, ir uzdengiu… bet ko tais nesigauna. kokia klaida darau?
Tiesiog nebežinau ką tau galima patarti. Gal tavo keptuvė prastos kokybės, o gal tu varškėčiu dedi kepti į dar neįkaitintą keptuvę?
keptuve tikrai ikaitinu, po to pilu alieju ir ji kaitinu…
Ant per dideles ugnies ikaitini keptuve, kaitink ant mazos, tada neprisvils ir dek anksciau, negu aliejus rukt pradeda
o gal dar vandens reikia ipilti?tada kaip ir troskintusi
Ne, geriau kepk ant ugnies, tada bus kaip ant lauzo
Šposininkai…
Oi ne…
Išdaigininkai…
Ar čia tik man taip atrodo ar tu tikrai juos ‘žalius’ kepi? Čia gi tau ne koldūnai - iš pradžių išvirti reikia
Nu aš niekada neverdu Tik reikia išsiaiškinti, kas ką vadina varškėčiais, nes vieni varškėčiais vadina koldūnus su varške, kiti tokius varškės, miltų, kiaušinio blynus. Tai apie ką mes čia šnekam?
Aaa… as tai apie antruosius… nes koldunai su varshke yra ‘koldunai su varshke’, o tas mishinys ir yra ‘varshkeciai’
Beje, atrodo su savo juokeliais busiu paskubejes… nes pasirodo, kad tai ka as nuolatos valgydavau virtus… arba virtus, paskum keptus rumunai tik kepdavo
nors irgi su grietine…
ai… mano visvien skaniau
Vaje vaje, varge tu mano. Nu ir patarimai, su tokiais toli nenuvaziuosi. Viska tu darai gerai, tiesiog reikia tai daryti su meile. Įkaitinti keptuvę, poto įpilti aliejų ir dėti varškėčius. Kepti ant mažos liepsnos. Viską pabandyk iš naujo, neskubant, ramiai ir viskas tau gausis, tik įdėk truputį širdies.
O cia tai patarimas""
As tai sakau… is pradzius isvirk, tai problemos neturesi
o gal miltų pamiršti įdėt?
mano broliukas mažas būdamas be miltų bandė kept, tai buvo kaip tau
aciu visiem uz patarimus.pabandysiu :ant mazos ugnies, ir su meile, o jei neiseis - kita partija isvirsiu ir pakepsiu rodos tokie buvo pasiulymai
Mielieji , yra varskeciai , kuriuos verda, ir yra, kuriuos kepa. Tesla ta pati, tik gaminimo budas skiriasi. Na ir forma paciu buna kitokia
Nu kas chia per nesamone
O svilt gali del cukraus
Taigi cia tu… ka saves nebeatpazisti?
Labai įdomūs patarimai
Ot varškėčius tai ir aš moku kepti! Ir vaistą nuo tavo minėtų ligų atradau. Visos priemonės, tiesa jau buvo paminėtos. Taigi, pirmiausiai tai reikia nepamiršti miltų. Jei jų labai mažai ar iš viso nėra, bus skystas vidus (bet tai nereiškia, kad jie neiškepę, tiesiog varškė lydosi). Ir antra, reikia mažos ugnies. Na, žinoma storų nedaryk (kaip spurgų ).