As tai sakyciau taip - jei tingi terliotis su zalia mesa, ja marinuoti, smaigstyti ant iesmu, tai imk desreles. Dar priklauso nuo skonio… Jei patinka rukyti produktai, tai tada irgi desreles nugali. O jei kalbesim apie saslykus, tai cia jau nugali pats kepimo procesas… Viska atiduociau uz tai, kad galeciau kepti saslykus - tai jau ne maisto gaminimas, o visas ritualas
Kam buciau reikalningas as, jeigu esi tu?
Is ties, pavadinimas galetu but konkretesnis, nes klausimus prasidedancius "kas geriau" ir "kas skaniau" as uzpatentavau… taigi pazeidziate mano teises.
mm… menkas mesiaedis esu, bet shashlykas geriau… aishku arciau shirdies vishtienos ar pan., bet vistiek shashlykas… jau vien ta deginimo procedura…
Kam buciau reikalningas as, jeigu esi tu?
Is ties, pavadinimas galetu but konkretesnis, nes klausimus prasidedancius "kas geriau" ir "kas skaniau" as uzpatentavau… taigi pazeidziate mano teises.
O kaip reikia pakeisti temos pavadinima.Dar kazkaip nesu ismokes to dalyko
Atsiverk tą puslapį kur surašytos visos temos (paspausk ant užrašo maistas) O tada prie savo temos pamatysi tokį pieštuką (jį paspaudęs galėsi koreguoti temos pavadinimą)
Man tai skaniau saslykai(ypac vistienos ir iskepa greiciau nereikia ilgai seiles varvint)o desreles tai kazkaip tik is bedos jas galima ir namie issikept.Na o kas del saslyku -tai ju dabar galima gatavu nusipirkt visai skaniu,ir nereikia vargt