Spageti(receptaj)
viens beibis valgo tik makaronus, kitas tik padažą, o mes jau kas liko susimaišom
Tikrų, cipo italijoj originalo, spagetti nesu valgius, bet naminiai . Ir patogu, sumeti viską ko turi - mėsytės, dešrytės, daržovės kone visokios…
Tiesa, kai kurie spageti vadina tiesios ilgus makaronus su kečiupu. Nu tokių nepripažįstu
Ptinka. Daznai megaujuosi spageti.
man tai visai nieko sis patiekalas
Puikiai moku pagaminti spageti … kai sulaukiu draugu , tai turiu lekt i virtuve ir pagaminti , nes visi pirstkus apsilaizo o man malonu kai mane giria
Pasaka
Nu nieko, valgiau kaip kada uzplaukia… O ka?
Skanumelis
niam niam
skanu tie spageciai
skanu bet jau labai seniai esu dares
Na man asmeniškai labai skanu Bet esu valgęs spageti italų restorane Niam Niam
ar megstate juoso gal isvis neragavot
Na wa musu sheimos traditional spagechiu padazas. Jums Reix:
1-2 svogunu
5 cesnako skilteliu
aliejaus
prieskoniu (druska,pipirai,vegeta)
pomidoru padazo (slovikiukose)
farsho
Keptuve su aliejumi ikaitinate.Kai ikaitinote idekite farsha su svogunais,ishspauskite chesnakus,berkite prieskoniu pagal skoni,uzpilkite pomidoru padazo ir maishykite kepdami jeigu pomidoru padazas labai tirshtas, galima uzpilti pomidoru sulchiu.
Kai pagaminote padaza uzpilkite jo ant garuojanchiu spagechiu.
Skanaus
mmm
myliu juos, ir pati labai megstu paimprovizuoti su padazais
spagečiai yra niam niam
Skanus dalykas tie spageciai.Jei tingisi stoveti prie virykles gaminant padaza, tai rekomenduociau prekybcentriuose nusipirkti SPILVOS gamybos pomidoru padaza (stikliniuose indeliuose) specialiai spageciams, bus ir su mesyte
kažkada labai mėgdavau.dabar labiau mėgstu ryžius.
skaniausia man spagečiai su pievagrybiais ir česnakų padažu.
taip pat neblogi gaunasi su adžika arba meksikietišku padažu ir sojos gabalėliais.
svarbiausia niekuome tneužmiršti į spagečius įdėti sūrio “džiugas”.bet kokia makalynė bus pasakiška su šituo sūrium
kažkada labai mėgdavau.dabar labiau mėgstu ryžius.
skaniausia man spagečiai su pievagrybiais ir česnakų padažu.
taip pat neblogi gaunasi su adžika arba meksikietišku padažu ir sojos gabalėliais.
svarbiausia niekuome tneužmiršti į spagečius įdėti sūrio “džiugas”.bet kokia makalynė bus pasakiška su šituo sūrium
O jeigu dar morkiuką įtarkuosite į padažą, tai iš viso bus