Pirmas shudevras....


Pirmas shudevras…

…bet ragausiu ryt, nes shashlo prisiedziau…

kas cE?

Kerptai rukyta shonine

kiek laiko gaminosi Nekaltas

3 val

Tai cia tik sita viena gabaliuka cirskinai? Spalva grazi.As kita kart bandysiu pagal rusu filmuko recepta kazane panasius sonines gabalus pasigamint.

Tai pradziojs saslykus iskepiau, o poto sita, nu cE gabalas toks pakankamai visai seimynai prisedus pavalgyt…

šalto rūkymo šoninė folijoj ant žarijų ir psio? atrodo pšiemnai Niam niam

ne folijoj, apacioj folija patiesiau kad nepribegtu, cE kiausinyje- tapau naujovikskas Cha cha

Nekaltas kokią temperatūrą laikei?

100-120

o ne sūri gavosi?

o kodel turejo gautis suri ? p.s. druskos/acto marinate para laikiau…

nu kai rūkytą lašinį tiesiog kepi, taukai pasileidžia ir druska koncentruojasi, tai jis automatiškai tampa sūresnis Nekaltas

tai tu rukyta lasini kepi, o jis naujai marinuota gabala iskepe/isruke

ai, tai ne taip supratau, aš maniau, kad jis ima jau rukytą gabalą ir jį dar cirškina Cha cha

dar vienas Tautietis Cha chaten realiai gi keptas gavosi, tik su dumo skoniu, man zeba, zmonai sake galetu but be dumo skonio…

Be be betai ar gardu buvo? Šypsena

atsales turetu but skanesnis, siaip tam kiause dumo skonio galima daryt, uzmetej alksnio pjuvenu ir uzdengei dangti, kad visai oro negautu, tai dumuose pasimarinuos