Pirmas shudevras…
…bet ragausiu ryt, nes shashlo prisiedziau…
kas cE?
Kerptai rukyta shonine
kiek laiko gaminosi
3 val
Tai cia tik sita viena gabaliuka cirskinai? Spalva grazi.As kita kart bandysiu pagal rusu filmuko recepta kazane panasius sonines gabalus pasigamint.
Tai pradziojs saslykus iskepiau, o poto sita, nu cE gabalas toks pakankamai visai seimynai prisedus pavalgyt…
šalto rūkymo šoninė folijoj ant žarijų ir psio? atrodo pšiemnai
ne folijoj, apacioj folija patiesiau kad nepribegtu, cE kiausinyje- tapau naujovikskas
kokią temperatūrą laikei?
100-120
o ne sūri gavosi?
o kodel turejo gautis suri ? p.s. druskos/acto marinate para laikiau…
nu kai rūkytą lašinį tiesiog kepi, taukai pasileidžia ir druska koncentruojasi, tai jis automatiškai tampa sūresnis
tai tu rukyta lasini kepi, o jis naujai marinuota gabala iskepe/isruke
ai, tai ne taip supratau, aš maniau, kad jis ima jau rukytą gabalą ir jį dar cirškina
dar vienas Tautietis ten realiai gi keptas gavosi, tik su dumo skoniu, man zeba, zmonai sake galetu but be dumo skonio…
tai ar gardu buvo?
atsales turetu but skanesnis, siaip tam kiause dumo skonio galima daryt, uzmetej alksnio pjuvenu ir uzdengei dangti, kad visai oro negautu, tai dumuose pasimarinuos