Galvė
Kibo visą dieną non stop, pagauta apie 100, dydis aišku neįspūdingas
Jėga
i viena lūzą 100 štuku sutilpo ? svarbu kimba ir gerai, dzin tas dydis. Kepimui mazos skanesnes
galvej reik pradet sykus gaudyt, nes matomai seliavas ten gerai tinklais prakosia, kad kelinti metai tik tos kimba, kur pro tinklo aki pralenda
Syko neteko pagauti, gal kitais metais…
Gal jau pencijoj, kad taip dažnai varai?
Pencija ne kliūtis dažnai pavaryt Dirbu ir pensionauju, radęs laiko, - inmerkiu meškerį.
Dydis linketina geresnio.
nesuprantu nx tas dydis geresnis reikalingas, jeigu vos ne vienbalsiai visi sutaria, kad kuo mažesnės, tuo skanesnės
jeigu moki tik jas kept, tada taip, dideles keptos neskanu, bet cia man, isvis kepta zuvis skanu tik stinteles ir sprindiniai eseriukai o tokias mazas seliavas aisku gali ir sudyt, ir rukyt, tik zaidimo bus daugiau, dar vytint sitas ukleikas galima, nedaug zaidimo, o ir skanu
ketinu pirkc džiovinimo aparatą visai tokiai šūšarai
tai tinka tos vaisiu/grybu dziovykles, bet patalpos reiks kazkokios atskiros vistiek
tai jo jo, nusižiūrėjau jau vieną sakiau garaže procesas vyks
dziaugsis katinai ir pacukai saliavos skanios ir keptos, aisku is saldiklio trauktu nebandziau …
tai tau ir kuojos keptos skanios
Turiu ne vienų metų patirties su įvairaus dydžio seliavų paruošimu ir skanavimu . Taigis, skaniausios šviežiai išrūkytos, baigus rūkymą, būtina leisti šiek tiek atvėsti. Vyrų kompanijoje labai skanu filiuota ir 2-3 va;. pasūdyta seliava. Super Keptos skaniausios mažos, be galvų ir vidurių paskrudintos. Valgoma praktiškai viskas. Gaudykite ir skanaukite.
sudyta nr1, rukyta nr2, vytinta nr3, nu ir kepta nr4