Galvė


Galvė

Kibo visą dieną non stop, pagauta apie 100, dydis aišku neįspūdingas Liežuvis

Jėga Gerai

i viena lūzą 100 štuku sutilpo ? svarbu kimba ir gerai, dzin tas dydis. Kepimui mazos skanesnes

galvej reik pradet sykus gaudyt, nes matomai seliavas ten gerai tinklais prakosia, kad kelinti metai tik tos kimba, kur pro tinklo aki pralenda

Syko neteko pagauti, gal kitais metais… Nekaltas

Gal jau pencijoj, kad taip dažnai varai? Cha cha

Pencija ne kliūtis dažnai pavaryt Laimingas Dirbu ir pensionauju, radęs laiko, - inmerkiu meškerį. Mirkt

Gerai

Dydis linketina geresnio.

nesuprantu nx tas dydis geresnis reikalingas, jeigu vos ne vienbalsiai visi sutaria, kad kuo mažesnės, tuo skanesnės Cha cha

jeigu moki tik jas kept, tada taip, dideles keptos neskanu, bet cia man, isvis kepta zuvis skanu tik stinteles ir sprindiniai eseriukai Juokiasi o tokias mazas seliavas aisku gali ir sudyt, ir rukyt, tik zaidimo bus daugiau, dar vytint sitas ukleikas galima, nedaug zaidimo, o ir skanu

ketinu pirkc džiovinimo aparatą visai tokiai šūšarai Kietas

tai tinka tos vaisiu/grybu dziovykles, bet patalpos reiks kazkokios atskiros vistiek Cha cha

tai jo jo, nusižiūrėjau jau vieną Šypsena sakiau garaže procesas vyks Cha cha

dziaugsis katinai ir pacukai Cha chasaliavos skanios ir keptos, aisku is saldiklio trauktu nebandziau …

tai tau ir kuojos keptos skanios Juokiasi

Juokiasi

Turiu ne vienų metų patirties su įvairaus dydžio seliavų paruošimu ir skanavimu Šypsena. Taigis, skaniausios šviežiai išrūkytos, baigus rūkymą, būtina leisti šiek tiek atvėsti. Gerai Vyrų kompanijoje labai skanu filiuota ir 2-3 va;. pasūdyta seliava. Super Apkabinimas Butelis Keptos skaniausios mažos, be galvų ir vidurių paskrudintos. Valgoma praktiškai viskas. Taip Gaudykite ir skanaukite. Labas

sudyta nr1, rukyta nr2, vytinta nr3, nu ir kepta nr4 Cha cha