"Žydė"

"Žydė"

ar kas nors matėt šią operą? aš vakar, 6dienį, buvau Vln ir turėjau galimybę ją pamatyt…Įspūdį paliko didelį…labai moderniai pastatyt…Nuostabi opera Šypsena drąsiai galiu pasiūlyt ją pažiūrėt…o su tais, kurie ja jau pamatė, norėčiau pasidalint nuomonėmis Šypsena

nemegstu operu, bet shita butinai noriu pamatyt!

nepasigailėsite Šypsena rūbai ten buvo taip suderinti…tokios gražios spalvos: juoda, balta ir raudona…scena taip pat moderniai įrengta…balsų skambesys maloniai glostė ausis… Šypsena buvo tikrai šaunu…o beje ir pats siužetas nėra lb jau banalus Šypsena

idomu butu pamatyt Šypsena

Taip jei ką, tai galiu papasakoti koks buvo siužetas, nes jei norėtumėt pirkti knygelę apie jo aprašymą, kainuotų 9 Lt…brangoka…

Norėčiau pamatyt…

as irgi wakar maciau Laimingasshejp nieko - tikraj paliko ispoodi, bet tiesa sakant pirma dalis buwo truputi nuobodoka… gal tiesiog pernelyg ishtesta Mirktuzhtat pabajgoje nebuwo keliu smukmeneliu… bet shiajp tikraj werta pamatyti!

apshvieskite siuzeta.

trumpai: žydų diskriminacija…viena mergina žydė pasimyli su krikščioniu…sužinojus imperatorė ir visa kita liaudis, nusprendžia šį vyrą, merginą ir jos tėvą nužudyti…Rachele(žydė) išgelbsti savo mylimąjį, o pati būdama vyskupo duktė miršta…pats vyskupas tai sužinojo, kai buvo įjungta elektros kėdė… čia jau lb lb sutrumpinau Šypsena

Nemačiau Ne Bet manau turėtų būti įdomu… Nekaltas

verta pamatyti, tikrai Taip Šypsena

Smagu girdet gerus atsiliepimus, nes jau turiu bilieta i “Zyde”. Ash irgi neesu didele operu gerbeja, bet kazkodel sitos operos laukiau Šypsena

a, man irgi patiko Laimingas grazi opera Laimingas

sounds nice Šypsena

maciau,pastatymas ir wisa kita pathko,tik wiska uzgoze pernelyg ilgas pirmas weiksmas Blogai jau sunku buwo is sedet…mano manymu I veiksmas galejo buti suskaidytas

Šypsena malonu skaityti Jusu nuomones ir pan, achiu kad pasidalinate su manimi… Angelas ish tikruju sutinku, kad 1-asis veiksmas galejo buti trumpesnis, tachiau visa kita buvo tikrai grazhu Mirkt

na vien pavadinimas gan idomus, butinai reiks kada nuejt ;)~

Taip Laimingas

Nium suintrigawot JUS chia mane…Rejx butinaj nukeliaujint… Taip Taip Taip