zvejyyyyyba

zvejyyyyyba

Kodel tox blogas oras???

Nekenciu zvejybos…ir nesuprantu as jusu zveju Šypsena
Bet geros jum zvejokles

blogam sokejui ir kiausiaj maisoCha chavatLiežuvis

nera blogo oro zvejybai…yra tik zvejei blogiŠypsena

tikram zvejui poxui kox oras…

O gal tu zinai kokiu nors geru vietu kur galima gerai pazvejoti

oras yr koks yr, bet tu gi ne cukrinis ir neistirpsi nuo lietucio ka?Apakęs

cia ziuriu visi labai gudrus kritikuoti, kai patys nezino ka reiksia gaudyti per lietu ir veja, va kai pameginsit tai ir suzinosi, va as zvejoju jau 4 metai, taip normaliai ir maciau visokiu oru, savo akimis maciau kai seni nu**** zaibas kai laike jis meskere rankose, tai patikek manim, kaip greitai tepiau slides nuo vandens su meskerem…ir apskritai paskutinius du metus kibimas labai suprastejo, jei pries du metus prigaudydavau 10kg zuvies per ryta, o pratais metais vos pora kilogramu, tai reik manyt kad cia musu zveju draugai elektrikai pasistengiaPiktas

<mayhem> rašė:

cia ziuriu visi labai gudrus kritikuoti, kai patys nezino ka reiksia gaudyti per lietu ir veja, va kai pameginsit tai ir suzinosi, va as zvejoju jau 4 metai, taip normaliai ir maciau visokiu oru, savo akimis maciau kai seni nu**** zaibas kai laike jis meskere rankose, tai patikek manim, kaip greitai tepiau slides nuo vandens su meskerem…ir apskritai paskutinius du metus kibimas labai suprastejo, jei pries du metus prigaudydavau 10kg zuvies per ryta, o pratais metais vos pora kilogramu, tai reik manyt kad cia musu zveju draugai elektrikai pasistengiaPiktas

…as va ir neiskart pamilau bet koki ora…viena vasara buvau likes pas babuska kaime menesiui…tai visa savaite be perstojo lijo…truko mano kantrybe ir isejau zvejot per lietu…ir px…ir atradau, kad lydekos visai neblogai kimba per lietu…ypac kai lyja pora dienu is eiles…dabar jei vaziuociau.zvejot…tai oras tikrai nesugadyntu nuotaikos…tik va…nemegstu ziema zvejotAš nekaltas

O man va dabar įdomu pasidarė, kodėl pats ppaauulliiuuxx nieko neparašo?.. Aš nekaltas Gal visai ne tokią žvejyyyybą jis turėjo galvoje?.. Cha chaCha chaCha cha

jis gal ne apie rybalka, o apie *****ka…Cha chaCha cha

ja.bal.ka, i mean

Drovus

tu labai grazi,o tavo gyvunelis tik grazus… Cha cha

Labai gražios abi Taip

nu git aip ri turi buti cia gi toks stilius Cha cha

Shis shuo tai panashu i mano grupioke Cha cha Cha cha

o kasyckos kokios Cha cha