Žvejo šventės pažibos

Žvejo šventės pažibos

švieži foto

na… bent jau ne storos…

o su Mobilusis- cia ne vyras?

Kas pasišakos? Klasta

klasioke viena buvus Cha cha

megdavo pasipisti?

Sustoju prie pardės aikštelėj, laukiu kol galėsiu pravažiuoti tolyn, žiū iš šono link manęs atbuliniu tralas juda. Vietos ankšta, dar mašinų toks kamštukas susidaręs - galvoju nu ir naglokas taip manevruoti, vietoj to, kad palauktų kol pasiskirstys visi. Artėja jis link manęs palengva, ir žiūriu jau kažkoks bičas įsirėžęs bando laikyt tą tralą Apsvaigęs ir tada dašunta ir pamatau, kad tralas tai be vairuotojo Apakęs Juokiasi teko trauktis šalin ir šokt į pagalbą stabdyt ano Valio

Vycia jau būtų kieme tokį laimikį užsidaręs. Cha cha Juokiasi

tai aisku galima pasiimti, jeigu laukinis niekieno priklydo Cha cha

Užrakintas buvo Piktas Cha cha

Prasilenkiau sian su jom Taip

nr pasiprašei?

Nx eismas visam mieste… Kanda

bbd viena juosta miestui pravaziuti Pavargęskazkas gerai sugalvojo paprikolinti Juokiasi Kvankt?

Vycia butu uzsidares kieme, jei netenkintu uzgaidu ikistu i krematoriuma nx Taipo kad psasi belenkiek ir su belenkuo, tai paliubasu Taip zinau, buvau. Vieno netolimo miestelio vpk visos Saulės , Snieges ir Gitanos istrigusios mano pleyliste Apkabinimas Juokiasi ir siaip smagios, velniu pririjusios Apkabinimas

vulgarios mentės?

Pastebiu, kad gražėja tos pareigūnės statistiškai kasmet. Arba mano grožio slenkstis nusizulinęs Cha cha

Dr, aš ir mesmale nehujova turiu Mirkt

Su amzium slenkstis zulinasi Cha cha man jau net viena 38m močiute visai ok JuokiasiRobi, ne kiek vulgarios, net ne vulgarios, bet tokios ant judesio, davai varom buchi, prieš eisma, kabakai, moteliai free, nes savininkai pribride buchi ir tt. Zodziu pasitusint zjbs TaipVycia sens bandic, zinau lapyna su mesmalem, kur 2000m ne vienas “arklys” i farša paleistas Apsvaigęs