Žvejo šventės pažibos
švieži foto
na… bent jau ne storos…
o su - cia ne vyras?
Kas pasišakos?
klasioke viena buvus
megdavo pasipisti?
Sustoju prie pardės aikštelėj, laukiu kol galėsiu pravažiuoti tolyn, žiū iš šono link manęs atbuliniu tralas juda. Vietos ankšta, dar mašinų toks kamštukas susidaręs - galvoju nu ir naglokas taip manevruoti, vietoj to, kad palauktų kol pasiskirstys visi. Artėja jis link manęs palengva, ir žiūriu jau kažkoks bičas įsirėžęs bando laikyt tą tralą ir tada dašunta ir pamatau, kad tralas tai be vairuotojo
teko trauktis šalin ir šokt į pagalbą stabdyt ano
Vycia jau būtų kieme tokį laimikį užsidaręs.
tai aisku galima pasiimti, jeigu laukinis niekieno priklydo
Užrakintas buvo
Prasilenkiau sian su jom
nr pasiprašei?
Nx eismas visam mieste…
bbd viena juosta miestui pravaziuti kazkas gerai sugalvojo paprikolinti
Vycia butu uzsidares kieme, jei netenkintu uzgaidu ikistu i krematoriuma nx o kad psasi belenkiek ir su belenkuo, tai paliubasu
zinau, buvau. Vieno netolimo miestelio vpk visos Saulės , Snieges ir Gitanos istrigusios mano pleyliste
ir siaip smagios, velniu pririjusios
vulgarios mentės?
Pastebiu, kad gražėja tos pareigūnės statistiškai kasmet. Arba mano grožio slenkstis nusizulinęs
Dr, aš ir mesmale nehujova turiu
Su amzium slenkstis zulinasi man jau net viena 38m močiute visai ok
Robi, ne kiek vulgarios, net ne vulgarios, bet tokios ant judesio, davai varom buchi, prieš eisma, kabakai, moteliai free, nes savininkai pribride buchi ir tt. Zodziu pasitusint zjbs
Vycia sens bandic, zinau lapyna su mesmalem, kur 2000m ne vienas “arklys” i farša paleistas