Zvakes

Zvakes

Na va abiems su echo gaila, kas Zirmunuose per reta dingsta elektra, tai susitarkite ir vienas kitam saugiklius ismusinekite. TAip netiketai… Bus jums tos romantikos…

Paladinas rašė:

Galetu ir dazniau elektra dingti… Aš nekaltas Aš nekaltas Aš nekaltas

Siaip tai man grazu, kai ateina sveciu ir vynas gurksnojamas, degant zvakems Gerai. Problema ta, kad as pridelioju visur zvakidziu, o kai ateina sveciai ir prasideda surum burum, uzmirstu tas zvakes uzdegti Cha cha

Ar daznai namuose uzsidegate zvakes? Siaip sau, be romantisku vakarieniu… Pvz, skaitant knyga.

Knyga skaityti prie zvakes neverta, mazoka sviesos.

Karta griztu vakare is darbo namo ir visuose Zirmunuose elektros nera.
Apsidziaugiau, kad galesim vakara praleist romantiski… bet po pusvalandzio elektra atsirado. Liūdna

Kai zmona isvaziuoja ilgesniam laikui, o as turiu meiluze, sunaudoju nemazai zvakiu. Labai malonu vakarieniauti, kartu maudytis vonioje, myletis, degant zvakems…

Niekada. Po to, kai teko evakuotis is gaisravietes, su ugnim elgiuosi kuo atsargiau. Matyt, del patirto streso atsirado sioks toks psichologinis barjeras, tad verciau atsisakau tokiu malonumu. For heaven`s sake Mirkt

Na koks as???! Šypsena
Argi tokie kesti norai maudytis vonioje ne vienam ir myletis zvkiu sviesoje? Cha cha

birbineli rašė:

Nu ,Echo ,tu voobse.Ar zmona zino kad tu toks.Kaip ji su tuo susitaiko.?