Žurnalo ,Computerbild" aptarimas
Tai jau trečias kompiuterinis žurnalas Lietuvoje. Kokia nuomonė apie šį žurnalą? Aš pats, kadangi su kompu ne pirmi metai, manau, kad ,Computerbild" yra normalus kompiuterinis žurnalas, nei blogesnis, nei geresnis už kitus. Pirkau tik pirmą numerį, dabar kitus skaitau tik tada, kai gaunu pasiskolinti. Bet konkurencija žurnalų rinkoje tik į gerą…
Tai kad nelabai CB su kuo konkuruoja…
Šiaip panaši tema jau buvo. Na, ypatingai nieko gero apie jį sunku pasakyt. Įprastas žurnalas daugiau paprastiem useriam, karts nuo karto pasitaiko klaidų. Bet šiaip viskas pateikiama gana aiškia suprantama forma, tai manau nemažai kam turėtų patikt. Labiau advanced user’iui kolkas nieko naudingo jame nematau.
eilinis kompiuterinis zurnalas. na visai neblogi testai jame buna , o daugiau nieko ypatingo, nes jis orientuotas i pradedanciuosius userius.
ten daugiau pradedanciajam useriui
nu ju testais as nepetarciau pasitiket ;]
Aš ir pirmą numerį nusipirkau ir susinervinau. Pievų pievos. Žurnalas rods žemiau pradedančiojo lygio, nu tipo antra diena prie kompo. Ten tipo paaiškinimai terminų visokių, pvz., kas yra usb ir pan. taip nesamoningai parašyti, kad rods šį žurnalą rašo tie patys pradedantieji pradedantiesiems. neradau nei vieno naudingo dalyko. Beje dėl NK irgi kuo toliau tuo baisiau (bent jau man taip atrodo). Reklaminis leidinys tuoj pataps ir mėtis jį už dyką į pašto dėžutes.
nu jo,pasiziurejus i tuos paaiskinimus gali lameriu pasijaust;]
Visai neblogas zurnalas. Patiko del to kad daug visokiu patarimu, viskas aiskiai parasyta. (Nors nenaujokui beveik viskas zinoma). Ne kaip NK, Kompiuterija tik naujienos ir ploksciu aprasymai.
Xex, jei antra diena po kompo - tai gal ir nieko toki pasiskaityti, tik siaip, kadangi jie ne patys ten raso, o vercia - tai pievu elementariu pridaro. Jausmas toks, kad patys nesupranta ka vercia. Siaip kiti zurnalai ne ka geresni, pvz NKM ir Kompiuterija kaip kazkas pastebejo, tik reklamas spausdina ir dar nuo saves pridesiu, kad visokius printeriu ir monitoriu testus, kurie istikro nieko labai reiksmingo neduoda. O ypac patinka man kompiuterijos skyrelis “Kompiuterija skaito, kompiuterijai raso” kur koks nors penkiolikmetis siuncia i jiems i ofisa diskeli ir praso atsiust koki kraka, ir jam atgal ta diskeli persiust, nes pas pastaraji letas internetas Na siaip jei turi pana, kuri nori but 31337 hakere, tai pries leisdamas i 2600.com duodu visokius Bildus paskaityt, tada hakeri perverst ir nu - daway
nereik jau taip rasyt kad diena antra ar taip toliau ,normalus zuranaliokas ir normaliai apraso as pvz randu ko man reik kai kada,kompiuterija dar nieko o apie NK tai patyliu visikas meslas ,ir nereik reikstis kad tipo jau labai krutas esi kompiuterastas zurnaluos tik pievas raso ,zinau as tokius jus krutus bile pasneket tik .
man patinka
uzuojauta
Zurnaliukas man patinka savo apipavidalinimu, info isdestymu, jis tikrai geresnis nei NK ar Kompiuterija (apie pastaraja isvis patyliu). Jame kartais randu ir tai ko nezinau, nesu super duper profas, bet gal ir ne visiskai lama Kaipo zurnalas pradedanciajam taip jis labai auksto lygio
[bite.lt/plius/bendravimas/klubai/2forum.showPosts/418010.46 1-=(771332974](http://www.bite.lt/plius/bendravimas/klubai/2forum.showPosts/418010.461-=(771332974)[bite.lt/plius/bendravimas/klubai/2forum.showPosts/376340.46 1-=(1636803319](http://www.bite.lt/plius/bendravimas/klubai/2forum.showPosts/376340.461-=(1636803319)[bite.lt/plius/bendravimas/klubai/2forum.showPosts/267355.46 1-=(1581809644](http://www.bite.lt/plius/bendravimas/klubai/2forum.showPosts/267355.461-=(1581809644) jau buvo kalbeta. na siaip as cia rasiau rasiau ir kompas pakibo tei reikia is naujo. Na mano nuomone sveika konkurencija gerai. pac kazkada neturedamas ka veikt vilniui nusipirkau pac ivertinti ir paskaityt. na ispudis tox mano mamytei ir teveliui bei prtadedantiems useriams visai suprantamas ir jiems reikia paapsikino kas yra usb ar pan. na o man tas lietuviskas paaiskinimas kaip kiaulei penkta koja. siaip storumas normalus, rekllamu neperdaugiausiai kas irgi gerai, nes nervina. na objektyvumo siek tiek daugiau manau nei nk ar kompiuterija nes jie jau daro taip kas moka litus tas ir eina. siaip gali surasti pointa ir pastatyti viska taip kad ir as rock mama bus geriau uz koki intel mama. siaip CB galetu svetaine savo platesne padaryt. Na kainos atzvilgiu tai normalei nes kiti du kainuoja perpus brangiau bet kas pradedantiems useriams smagu kad NK ir kompiuterija CD su demo softo versijomis prideda po to jie prisisertupina kai traial periodas baigiasi tada ka man daryti meto lenteles ar dar kas nors. CB kol kas to nedaro. gal ir gerai NX man tas CD. nors kita vertus nieko neujo ir nesugalvosi ir nenustebinsi zurnalu zinkoje. siap tai NK ir kompiuterija tai labiau hardwaro testu rezultu ieskotojams ar biskuti apie softwara norintiems pasiskaittyt. na bet placiausiai tie zurnalai zaidimus reklamina ir pan. siaip jei man jie neidomus tia nera ka skaityt ar ziuret per ju TV laidas apart zaidimu. siaip as respect vis del to ant CB gerai kad yra nes tie pagyvene ir begineriai turi kur pasiskaistyt ir mokytis. o advances useriai tegul renkasi pagal save. siaip as jei atvirai tai praktiskai ne vieno neskaitau nes nieko sau naudingo nerandu. jau geriau bangos it klube per ta laika pasedziu. o del naujienu tai kai zurnalas iseina karta i menesi tai visos naujienos jau senai nebenaujienos ir pamirstos. na o jei turite minciu kaip nuistebinti skaitytija ir pateikti ka nors naujo ar kad butu idomu tiek advances useriams tiek ir lameriams sis linkas jums: nkm.lt/index.phtml?lst=article&category_id=12&NKM_S ESS=cda6d205ceca2e821bc0006fe45bf33b
nzn, bet jei rinktis is nk, kompiuterijos ir computerbuild tai as renkuosi pirmaji. tiap, ten bene daugiausiai reklamos ir bene daugiausiai straipsniu nupirktu (nesunku suprasti skaitant), bet testai daug maz i tema, plius nebutina ten viska giliai i sirdi priimti kuris daiktas geriausias kuris ne. bent jau susipazisti su charakteristikomis ir pan. kompiuterijoje daug straipsniu ne i tema. ten visokie blin konkursai ir pan. man asmeniskai tai neidomu o computerbuild tai skirtas maziau suprantantiems skaitovams, plius ju testai daromi pagal tokius kriterijus, kurie man asmeniskai visiskai ne i tema atrodo
kita vertsus saunu, kad atsirado eiliniams skaitytojams skirtas zurnalas. jie gali apsisviesti siek tiek apie savokas ir panasius dalykus.
na palaukim dar truputi kadangi CB skirtas eiliniam vartotojui t.y. vienam is 5000 kaimieciu kaip issireiskie kolega JOnisProg temoje apie Asrock mamas. tai greitai parduotuves nupirx straipsnius kuriuose bus giriamas labai jau low end produktas. Na siaip kiek suprantu Computer build lietuva tai cia kazkieno uzsienio bapkes mergtos galissianalizave rinka dar pateiks ka nors tokio ant lietuvos.
kuriems velniams tie zurnalai, jei yra internetas?
true true