Zonealarm ir internet sharinimas
Esme tame,kad per mano kompiuteri i ineta iseina kitas pc.Atjungus zonealarm inetas tam kompui veikia,bet kai ijungiu tai ne.Gal zinot ka nustatyt kad veiktu?
Neutenka duomenu turi pasakyti per ka jungi ta kita kompa ir plius patariu firewall nenaudoti nebent jau saugotum ziauria informacija
pas mane buwo pasharntas inetas na per plokstes ir ZA uzmeciau paziuret, konfiginau konfiginau darai allow ten viska atrodo leidi is to pc nieko man te neisejo, nu as kai nemegstu ilgai knajsiotis, o ir ZA man poreikio kaip ir nebuwo, norejos ta tipo isgirt adajkta susimest paziuret, tai ismeciau lauk nesamone. nepatinka man tas ZA, arba reik su ujuo bendra kalba rast. wot kadaise atsimenu BlackIce kokis tais buwo, wa te tai viskas elementaru buwo
Firewall -> Zones -> add ir nustatai ip diapazona ar hosta (pagal situacija), ir pavadini kaip nors AntrasKompas
Ten padares,kad allow tam ip butu viskas…xz atsibost pradeda Bandysiu dar ka nors keist,gal firewall kita paimsiu…
Firewall - Main - Advanced - This computer is an ICS/NAT gateway - Local adress suvedi vedančiojo kompo IP tos kortos į kurią įkištas LAN kabelis nuo 2-jo kompo.