“Žodžiai –tai gražus įpakavimas tiesai ir melui.”
Netiesa,kad tik moterys myli ausimis.Vyram taip pat patinka kaip jiems"makaronus kabina" ir tiki jie tuo nemažiau už mus tik niekam neprisipažįsta,kad pasimovė. Ir sunku pasakyti ką žodžiai veikia daugiau.
Visiem malonu,kaip sako visokius meilius žodelius ir kaip norisi tikėti, kad tai tiesa.Bet tas naivumas mus ir žlugdo.
Tai didžiulis talentas sakyti komplimentus jis tikrai ne kiekvienam duotas. Yra tokiu virtuozų,kad net labai patyręs žmogelis ne visada atskyrę. Vau,tos pasakaites taip veža,kad gali pakilti iki dangaus ir tas žmogus atrodo tau pats nuostabiausias pasaulyje, atrodo galėtum atiduoti jam viską ir tiesiog dabar!
O kaip būna apmaudu,kada išaiškėja,kad tą patį jis sakė tavo draugei… Ar dažnai su tuo susiduriate ? Bet kas keisčiausia vienos pamokos niekada negana-“Žmonėms patinka,kad juos apgaudinėtu viltimis”
Na visi megstame kad mus girtu. Tad lyg ir patys prasomes buti apmauti. Tai ko tada raudam poto?
visuose gyvena didelis ‘As’ tad kodelgi neisklausyti pagyru, net jei jos neteisingos
nors as manau, kad vyrai labiau linke klausyti, nei moterys kokiam vyrui nepatiktu isgirsti, jog jis pats pats…
daznai girdime tai, ka norime isgirst…
yra toks pasakymas-geriau karti tiesa, nei saldus melas, nors gyvenime dazniau noretumem girdeti saldu mela…
nepamenu, kas tiksliai , bet rodos kažkoks vienuolis yra pasakęs:
“kalba žmogui duota tam, kad nuslėptų jo mintis”
man rodos tai gryniausia tiesa ir aš nepasitikiu saldžiomis kalbomis
gal tai ir nėra man labai gerai iš vienos pusės, bet tikrai gerai iš kitos
Patinka visiems grazius zodzus girdeti. Tiesa perdaug grazus ir tiesos neatitinkantys komplimentai trikdo
Bet vistiek malonu juos girdeti, jei jie nera visiska nesamone
Tiketi galima darbais, o kalbomis.
Tikrai,visko yra buve: ir pasimoviau,kaip sako, ir pamoviau.Ir ta pati situacija yra buvus gilioj senovej,kai ta pati girdi,apie ka kalba tavo drauge…,kad Y persona man sake.Bet ka gali kaltint?Nagi tik save.Ir nieko daugiau.Uz naivuma.Kaip mano gera drauge yra pasakius-svaigti visos norim.
Bet zodzio poveiki vyrams,taipogi esu pastebejus.
Tik vat,juos labiau gal veikia nuomoniu atitikimas.
Turiu pasakyti,kad vyrai daznai ishsigina to,ka kazkada yra pasake ypatingo atvirumo minutemis,o paskui tai jiems neparanku.
Tai nezinia,kas geriau-tiesa ar melas.Ir nevisada, jei ne melas=tiesa.
Nepasimaukit.
Regards
jeigu dulkina - tai myli?..
Visi mes norim būti pastebėti ir pamaloninti gražiais žodžiais. Dažnai protu mes suvokiame, kai mums seka "pasakėles", bet mes patys nenorime sau to pripažinti. Tarsi stengtumėmes išlaikyti savo rankose bent tą iliuziją…
nebutinai atvirumo minutemis… ir ant girtos galvos irgi
Negaliu pakesti graziai ipakuotu zodziu, i kuriuos l.sunku ka nors rimciau atsauti. Pakuoja dazniausiai vyrai, kalbedami apie moters patraukluma, grozi ir t.t. Negaliu pakest , kai taip bandomos "ipakuoti" moterys, sprendziant darbinius klausimus.
Zodziai - dovanos, kurie nieko nekainuoja. Sakykime juos dazniau, grazius ir negailekime…
juk nebutina tiketi bet faktas ivykes—komplimentas jau pasakytas—ir zmogus jau jauciasi pamalonintas (nekreipiant demesio ar tai tiesa ar ne)
koks bebutu komplimentas—rezultatas vistiek teigiamas
Jei i pasauli ir zmones zvelgi rimtai, tai sunku priimti placiai dalinamus komplimentus… Tokiu atveju uztenka suvokti, kad tai, kas sakoma tau, sakoma ir dar 10 aplinkui - yra tiesiog kalbejimas. Kaip Otmorozikas sako - negi gaila?
Neverta skaudintis, kad issidurei karta ar du. Taciau toliau imti giliai i dusia ir vel skaudintis butu neprotinga. Su zaidejais - zaisk arba traukis
manau, kad tiek tiek ir
mėgsta komplimentus
ir taip pat gali būti apgauti ir suklaidinti
, o tuo labiau, kai mes aplinkui iš tiesų šykštime pasakyti vienas kitam gražų žodį, komplimentą, tiesiog "nepastebime" kito žmogaus naujo rūbo, šukuosenos
, todėl galbūt tiems saldžialiežuviams
ir lengva apsukti
taip komplimentų pasiilgusioms
, o kartais ir ta draugės pasakyta tiesa, gali būti pavydas
, todėl čia labai sunku pasakyti ko aplamai reikia klausyti ir tikėti
, galbūt reikia tikėti savimi
Manau kad kiekvienam patinka girdeti maluonius zodzius, tai kodel gi ir patiems ju nesakyti. As lab. vertinu moteru, o ne komplimentus. Nes jai moteris tave pagire, kad gerai atrodai tai reiskia tu tikrai gerai siandien pasirodei. Aisku jai ji nesisaipo is taves.