Zodiako ženklas Neznajka
imho, greitu metu reikia siūlyti į sistemą įvesti dar vieną zodiako ženklą - Neznajka - gimusiems rugsėjo 22d. (čia ne aš viena tokia )
ir tik nesakykit, kad čia Mergelė… nesamonė… nė per kur… jos tipo pareigingos, darbščios, atsakingos… ieškojo draugai šitų savybių pas mane
galiausiai nusprendė, kad aš svarstyklėms priklausau
ir apskritai, daug kas yra sakę, kad rugsėjo 22d jau svarstyklės. nors pagal visus kalendorius - nevelnio, mergelė! tai kaip yra…?
PSst… visi kitų zodiako ženklų atstovai, gimę "ant ribos", taip pat galėtų save priskirt Neznajkoms
tik vat, kur ir kam siūlyt… tai kaip darom?
apie ka tu cia nusisnekejai?
heh, sakai, nusišnekėjau. na gal į pievas pripaišiau, bet esmė, kad "ant ribos", t.y. mėnesio 21-23 dienomis gimusiems žmonėms kartais išties sunku susiprasti, koks yra jų tikrasis zodiako ženklas. pvz, liūtas ar mergelė (rugpjūčio mėn), mergelė ar svarstyklės (rugsėjo mėn), vandenis ar žuvys (vasario mėn), ir t.t., ir pan.
as tai gimiau irgi Kovo 21 diena. Tai kad net nelabai zinau zuvis as ar avinas, bet siaip manau as arciau avino nei prie zuvies o kodel taip galvoju net ir pats nezinau
Tu issirink ta zodiaka, kuris labiau patinka. Visvien niekas nesigincys.
man rodos tokie zmones vadinami sfinksais ar kazkaip panasiai…ir jie dazniausiai turi abieju zenklu savybiu…
Sutinku su kazkuo tai - pasirink toki zenkla, koki nori, kaip padariau
as (tarp vezio ir liuto issirinkau liuta)
kaip, galima skirstyti visus zmones i 12 grupiu???
Kiekvienas yra kazkuo savitas ir isskirtinis.
bet negalima pasirinkti dienos kada gimti …
gerasas ir gimus rugsejo 22
Kiek pamenu ir Juraciukas gimusi rugsejo 22-tai burkites i neznajku kompanija…o siaip tai mano sesuo gimusi ne ant ribos atrodo-rugpjucio 25,bet pareigingumo,darbstumo ar dar ten visokiu mergelisku bruozu ji ne velnio neturi,taip kad gal ne nuo ribos priklauso…
reikia zinoti tikslu gimimo laika o tada jau galima tiksliai nustatyti zodiako zenkla
jow jow jow, asei gimusis esu birzialiaws 21 pavakare, irgy nei penki nei penkiolika
ali mano syschar ziawriai pasinerus egzoterikos reikaluosna ir jinay [atlikus wisus privalomus 1988 m tyrymus bei onalyzus] man posakeh, kad asei esu gimusis po dwynioo zianklium
yeeee, man patinka but dwynium
merginos dvynes gerai,bet jau vaikinai-pardon,gal cia tik man taip sekasi tokius nekokius dvynius pazinti
as irgi galima sakyti uztaikiau islyst i pasauli, kai is svarstykliu pereinama i scorpus, ir ziurint pagal kai kuriuos horo tureciau buti scorpione, pagal kitus-svarstykles…bet as viska issiaiskinau sau tinkama linkme tu taip pat gali drasiai rinktis ta horo kuris mieliau, nes vis tiek, nuo to tavo gyvenimas 180 laipsniu kampu nepasikeis
niu as ir beveik ant ribos gimus kai kurie horoskopai kartais mane priskiria vandeniu…taciau is tiesu esu zuvis… ir is tiesu mano visos savybes yra kaip zuvu…
jO JEI DAR TRYS DIENOS KAIP AS SAKAU TAI AS JAU BUCIAU OZYS. REGIS…