Žmoniškai paaiškinkite,kaip padaryti mp3 formata.
Kaip muziką iš Windows Media Player perdaryti i MP3 su Nero ?Tik prašau papraščiau,nes aš tik savaite prie kompo sėdžiu Ačių.
iš windows media payerio? tai čia iš kokio formato? Jei iš kompakto į MP3 tai: pasileidi Nero viršutinėj juostoj spaudi “Extras” pasirenki “save tracks” (arba klavišas F9) pasirenki svao optinį įrenginį (jei keli yra) paskui iššokiusiame lange pasirenki kuriuos gabalus norėsi suspaust. "output file format " - MP3 “patch” - nurodai į kurią vietą išsaugoti ir spaudi “GO”
Windows Media Player yra paprasti audio irašai nukopijuoti iš paprastu CD,tai aš iš juos ir noriu suspausti i MP3.
Tur būt nematai, kad dabar turi failus wma formate. O gal wav. Negaliu patarti, nežinau kam tau mp3 formatas. Jei ruošiesi kepti su nero, kad grotų mp3 grotuvas, tai reikia sakyti.
geras
Taip iš WMA noriu kepti ir virti Noriu padaryti CD mp3 formate.Tai kaip man iš to WMA formato padaryti MP3?
Iš WMA formato i MP3.Duokite instrukcijas.Ir nieko čia gero.
Nero Wave Editor File->Open Pasirenki norimą *.wma failą, atsidarai “Save ass” - pasirenki *.MP3 Atsidarai, Nero expres pasirenki “music”, “MP3 disk” sudedi norimus MP3 gabalus ir kepi
atsisiunti goldwave ir lame palaikymą jam jei ne xp windozė pas tave (bet iš klausimo jau matosi kad xp). atsidarai wma ir seivini kaip mp3. žmoniškai klausk, žmoniškai acakys.
dbpoweramp.com/ su šiuo konverteriu greičiau pakeisi iš wma į MP3 - jis leidžia pasiimti visus failus iš to pačio folderio ir konvertuoti į norimą formatą (bet turi prisėsti pri PC)
Darini, “save ass”