Žmonės: koks miestas jums mieliausias, gražiausias?

Žmonės: koks miestas jums mieliausias, gražiausias?

man tai kernave i klaipeda.

as kaip tik norejau minet…visa neringa…dievo dovana…

nebusiu LT patriote ir nuo visos dusios pasakysiu, kad nera geresnio miesto pasauly uz Paryziu…Myliu as, kaip ir dauguma pilieciu galvojau, kad kazkaip jau nuvalkiotas tas Paryzius, bet ne mielieji, tikrai ne… ten is tikro sklando kazkokia stebuklinga dvasia…Myliu

BangkokasGerai

nejau lietuviai nepamines nidos?
ajajjaiai ???

bukim patriotai - VilniusTaip
Didziosios Europos sostines ir kiti itin komerciniai miestai jau seniai prarado savo tikraji veida, todel juos vertinti objektyviai gana sunku.
Ne karto nebuvau, bet manau, itin zavingi turetu buti miestukai, issideste kur netoli Norvegijo fiordu, Sveicarijos Alpiu, nenuvarginti beribiu turistu srautu, gyvenantys paprastais kasdieniniais rupesciais… ŠirdisNekaltas

Kiek esu buves tai Gioteborgas Švedijoje

Egiptas. Dievinu visas panasias salis
Butu mano valia vaziuociau ten kur silta arba bananai auga-guleciau po palme ir valgyciau sau Šypsena
Labai nemegstu ziemu Neir ypac tokiu kaip Lietuvoj, nors vasaros visai nieko pasitaiko Taip
Visa egzotika mane vilioja ir keri Šypsena

Siaip ir man Paryzius vienas is graziausiu miestu.

vat balsuociau uz Paryziu jei esat tik ne vienas Angelas ir ne vienisasAngelas, vakariniai pasivaiksciojimai palei Sena, zydintys kastonai, et romantikos persisunkes miestas…grazu, nera ka ir prideti…Apkabinimas noriu dar ir dar sugrizt…

Zeneva ir Strasburas Taip

na svedijoj ura toks mazas miestukas ARJANGAS vasara ten tikras rojus Cha cha

Roma, noriu 4 karta nuvazuoti Šypsena

Venecija

Praha

Viena Laimingas

Nu be grybu ir be uogu dzuku mergos butu nuogos Laimingas

Warena, nes chia aplink wasara daug grybu ir uogu…JuokiasiJuokiasiJuokiasi

Graziausias mano gimtasis miestas Apkabinimas Klaipeduke Cha cha

Žvaigždė