Zmones,ka manot apie nestumo testus?

Zmones,ka manot apie nestumo testus?

Tai va ka tik mano panele pasidare nestumo testa.Na jis neigiamas(aciu Dievui). Bet va noriu paklausti, ar kada nors, kam nors yra taip buve,kad jis butu klaidingas?Koks ju patikimumo procentas?

Jis neretai būna klaidingas.

Buna ir kalaidingas mazdoug 50% ant 50% man atrodo kad ems pasitiket negalima.

na 100% pasitiket negali, bet lengviau atsikvept jau gali… nors visikai atsipalaiduot nepatartina… Taip

na tikrai pasitaiko, kai parodo nesamones. Ir man paciai yra teke tai patirti Šypsena pasitiket 100 procentu tikrai nepatariu Mirkt

Manau, kad man labai ilgai dar jų nereiksLiežuvis

Shu*das! Rodo ,kad yra, o po kiek laiko nebera!?Blogai

Patikimiausias atsakymas vistiek ko gero pas gydytoją Mirkt

Manau, kad reikia bent du skirtingu gamintoju testus nusipirkti, kad teisybe rodytu Aš nekaltas

Na priklauso po kiek laiko darai.Kiek zinau pirmas desimt dienu sunku nustatyti, bet po to ir gydytoja gali pasakyti.
O seip as jais pilnai pasitikiu…va draugei po poros dienu pastojimo parode yeigiama rezultata…Na cia kaip kam pasiseka Cha cha

Nepasitikiu as jais Ne
Kiekkvienos merginos savitas organizmas ir gali ivairiai sureaguoti i tuos chemikalus Cha cha
Taip kad sekmes visiems,kad nereiketu visai ju naudoti Mirkt

oi kai jau prieini iki nestumo testu tada jau niekuo negalima pasitiketi Šypsena (nes jei kazkas nutiko kad reikai testuotis tai tikriausiai viernas is daiktu kuriuo pasitikejai… nesuveike Šypsena )

zinai zmogau galiu tave nuramint as intere skaiciau apie juos tavo mergina tikrai ne nescia jaigu rodo kad nescia tik tada 50 ant 50 Mirkt

nu nzn kiek as naudojausi tai man visad teisybe rode tfu tfu tfu…
Šypsena