Zmones,ka manot apie nestumo testus?
Tai va ka tik mano panele pasidare nestumo testa.Na jis neigiamas(aciu Dievui). Bet va noriu paklausti, ar kada nors, kam nors yra taip buve,kad jis butu klaidingas?Koks ju patikimumo procentas?
Jis neretai būna klaidingas.
Buna ir kalaidingas mazdoug 50% ant 50% man atrodo kad ems pasitiket negalima.
na 100% pasitiket negali, bet lengviau atsikvept jau gali… nors visikai atsipalaiduot nepatartina…
na tikrai pasitaiko, kai parodo nesamones. Ir man paciai yra teke tai patirti pasitiket 100 procentu tikrai nepatariu
Manau, kad man labai ilgai dar jų nereiks
Shu*das! Rodo ,kad yra, o po kiek laiko nebera!?
Patikimiausias atsakymas vistiek ko gero pas gydytoją
Manau, kad reikia bent du skirtingu gamintoju testus nusipirkti, kad teisybe rodytu
Na priklauso po kiek laiko darai.Kiek zinau pirmas desimt dienu sunku nustatyti, bet po to ir gydytoja gali pasakyti.
O seip as jais pilnai pasitikiu…va draugei po poros dienu pastojimo parode yeigiama rezultata…Na cia kaip kam pasiseka
Nepasitikiu as jais
Kiekkvienos merginos savitas organizmas ir gali ivairiai sureaguoti i tuos chemikalus
Taip kad sekmes visiems,kad nereiketu visai ju naudoti
oi kai jau prieini iki nestumo testu tada jau niekuo negalima pasitiketi (nes jei kazkas nutiko kad reikai testuotis tai tikriausiai viernas is daiktu kuriuo pasitikejai… nesuveike
)
zinai zmogau galiu tave nuramint as intere skaiciau apie juos tavo mergina tikrai ne nescia jaigu rodo kad nescia tik tada 50 ant 50
nu nzn kiek as naudojausi tai man visad teisybe rode tfu tfu tfu…