Zmones,ka man rinktis?
kad man ir del pilvo sokio dar atsakymo vis neduoda,ar galesiu lankyti,tai apie Renesanso sokius jau ir galvoti nesinoriNors jei soktum kartu…
o atsiprasau, kad niftema, bet padekit del kompo:
http://www.banga.lt/admlt/2forum.showPosts/169636.461-=(557791806
rinkis mano zveriuko glamones ha hahah
renesanso sokiai…
rinkis meile ir tiesa…
Bet pilvo sokis bent jau pravartu butu
Galetum ta pasitelkus berniukus vyliot,arba jei jau koki turi issirinkus tai pamalonint galesi tokia atrakcija
gal Inetulka kartais pati soki
nu nee…geriau nesok.man konkurentu nereikia
Pašoksi kaip ir kiti
tai ziurek tu man… kad nenueitu toks geras planas suniui ant uodegos
Pezalai,as tvirta motera-provokacijas dar vis atlaikau
inera rašė:
Sakai renesanso sokiai?Idomu…
o pilvo sokiai kaip?
nepavyktu tavo demesio jais patraukti?
sunnn rašė:
kazkaip kai ta pilvo soki soki tai madingiau daug kai ant pilvuko lasiniu yra(tik tokias pilvo sokio sokejas ir maciau-profesionalias)tai gal rinkis kt sporto saka
Hmmm,madinga buti tai as noriutai o sunn,tu nemanai,kad as lasinuku galeciau prisiauginti???visai legva,ryciau sokoladus ,ledus,kepsnius visokius-man tai labai patiktu
…o be to Pezalas,vadybininkas mano,nelabai noretu,kad as savo karjeros atsisakyciau
Sakai renesanso sokiai?Idomu…
sunnn rašė:
kazkaip kai ta pilvo soki soki tai madingiau daug kai ant pilvuko lasiniu yra(tik tokias pilvo sokio sokejas ir maciau-profesionalias)tai gal rinkis kt sporto saka
nepasiduok provokacijom
Simoniux rašė:
Renesanso sokius![]()
…bet kazkaip itartinai man tas juokas atrodo
matyt nerimtai man tuos Renesanso sokiu siulai…arba bandai mane i dorod kelia atvesti…
Renesanso sokius
Ivule rašė:
badanddark rašė:
geriausia "dulkintis"Pezalai,nuostabusis mano vadybininke-gelbek,jau tokiu dalyku tai tu man uz jokius $$$$neleisi,ar ne???Nu gi as tikrai auksto lygio pivo sokeja,o ne kokia tai…Gerai?Pazadek
cia negali but net tokio klausimo… aisu kad jokiu fici mici uz pinigus nebus, pazadu… o badanddark
tegu eina ir dulkinasi vienas