ŽMONĖS jau turiu AUSKARIUKĄ LIEŽUVYJE JEEEE laukiu jūsų sweikinimų
Jau turiu auskariuką JĖ JĖ JĖ
Bišky kalbėt nesiseka, bet čia px
nemoku sakyti L raidės
Tai wa… šiaip nelabaj skaudėjo bet dabar esu unreal laiminga
Laukiu sweikinimoo iš jūsų
Mjau…
Wau tajp sexovaj atrodaj taj dar zjbs atrodysi nu deje nezinau
ačiukas
Mjau…
man tai shlyksciausia vieta i kuria gali auskara vertis, feeeeee
o amn kaip tik pati graziausia nu dar ir i bamba labaj garzu
nieko tu nesupranti
Bent jau siauliuose kainuoja 50 lt su auskaru, bet tai paskui dar israso toki gerala su kuriuo reikia po kiekvieno valgymo plautis ~ apie 20 lt, o Siauliuose duria "Mad Factory"
P.S. as auskaro neturiu ir nenoriu
ačiū už informaciją
nO pROBLEM
Juoda_katyte rašė:
Vnz man nesvarbu ar vilniuje ar kaune…
bet va taip… skambinausi į Paradizę sakė kad kainuoja 95 litaiir aš nepilnametė, tad be tėvų sutikimo nevers
Paskui kalbėjau su viena bangiete, sake kad veria už 65 litusir be tėvų sutikimo…
tad va… man reikėtų sužinoti kur veria ir už kiek, nes atsibodo ieškoti visur ir neranduo auskariuko noriu
Gal kas turi liežuviuky auskariuką ir gali pasakyti ar labaj skauda kai veria ir ar labaj skauda po vėrimožnau kad temų apie auskariukus buvo labaj daug bet čia konkretesnė tema ir labaj prašau neištrinti jos, bet kuriam laikui
beje parašykit savo nuomonę apie liežuvį auskariuką
Mjau…
šiaip jei jau veriesi tai siūlyčiau nepagailėti pinigų ir prasiverti pas profesionalus beje,rašei kad Paradize reikalauja tėvų sutikimo.tai ką,tėvai neleidžia?
ir ash norejaw bet kaj pamachiaw kajp vere nomedos lajdoj… kaj krawjaj pasipyle ir dar en i ta vieta yvere! visas noras dingo
geriaw i bambute… ydomu kaj veria i bambute krawjas bega ar ne?
BlaCkFisH rašė:
http://www.paradize.lt
Ten viskas labaj aiskiai parasyta apie durima
ten jau skaičiau senai bet ten nėra nei tikslios kainos nieko
skambinau y paradizę tai sakau kad 95 litai
o mano mama nu ji sako nori verkis, tawo liežuvis, bet sutikimo ji nerašys
vilniuje lazdynuose yra pirsingo salonas( berods ‘‘Drakono akis’’ ar kazkas panasaus) ten iverimas 60 lt bet be auskaro.taciau gerai taj kad ten jej turi 16 metu nerejkia tevu sutikimo o sejp tai tau siulau kurnors kajme verti nes ten is vis centus kajnuoja palyginus su didmiesciu salonu kajnomis.
Wa jei eiciau auskariuko durtis tai tik i Paradize, nes ten tik esu isitikinus kad viskas ir nepagaileciau tu 95 lt…
O man grazu liezuvyje auskaras, bet ne visoms panelems jis ziurisi …Viena kart maciau tai fee kaip jai netiko…
Pati gal ir noreciau, bet kazkaip nesu tokia laukine kad ta auskara isdrysciau isivert
shrnz rašė:
man tai shlyksciausia vieta i kuria gali auskara vertis, feeeeee
Man irgi
Kazhkaip nei shiaip nei taip atrodo…
man asmeniskai tai labai negrazu ir bjauru kai mergina buna su auskaru liezuvyje
man taj labaj grazu pati noreciau tik bijau skausmo ir speju mama neleistu…
bet pakentesiu pora meteliu ir be mamos zinios isiversiu…
Ziuriu isvaikinu taj nelabaj jiems patinka