ŽMONĖS jau turiu AUSKARIUKĄ LIEŽUVYJE JEEEE laukiu jūsų sweikinimų

ŽMONĖS jau turiu AUSKARIUKĄ LIEŽUVYJE JEEEE laukiu jūsų sweikinimų Liežuvis

Jau turiu auskariuką !!!!!!!!! JĖ JĖ JĖ !!!!!!!!!
Bišky kalbėt nesiseka, bet čia px Juokiasi
nemoku sakyti L raidės JuokiasiJuokiasiJuokiasi
Tai wa… šiaip nelabaj skaudėjo bet dabar esu unreal laiminga Laimingas
Laukiu sweikinimoo iš jūsų Cha cha

Mjau…

Wau tajp sexovaj atrodaj taj dar zjbs atrodysi nu deje nezinau

ačiukas Drovus

Mjau…

man tai shlyksciausia vieta i kuria gali auskara vertis, feeeeee Veee

o amn kaip tik pati graziausia nu dar ir i bamba labaj garzu

nieko tu nesupranti Liežuvis

Bent jau siauliuose kainuoja 50 lt su auskaru, bet tai paskui dar israso toki gerala su kuriuo reikia po kiekvieno valgymo plautis ~ apie 20 lt, o Siauliuose duria "Mad Factory"

P.S. as auskaro neturiu ir nenoriu Cha chaLiežuvis

ačiū už informaciją Mirkt

nO pROBLEM GeraiKietas

šiaip jei jau veriesi tai siūlyčiau nepagailėti pinigų ir prasiverti pas profesionalus Nekaltas beje,rašei kad Paradize reikalauja tėvų sutikimo.tai ką,tėvai neleidžia?

ir ash norejaw bet kaj pamachiaw kajp vere nomedos lajdoj… kaj krawjaj pasipyle ir dar en i ta vieta yvere!Pavargęs visas noras dingo Ne geriaw i bambute… ydomu kaj veria i bambute krawjas bega ar ne?Nekaltas

http://www.paradize.lt
Ten viskas labaj aiskiai parasyta apie durima Šypsena

ten jau skaičiau senai bet ten nėra nei tikslios kainos nieko Pavargęs
skambinau y paradizę tai sakau kad 95 litai
o mano mama nu ji sako nori verkis, tawo liežuvis, bet sutikimo ji nerašys Ne

vilniuje lazdynuose yra pirsingo salonas( berods ‘‘Drakono akis’’ ar kazkas panasaus) ten iverimas 60 lt bet be auskaro.taciau gerai taj kad ten jej turi 16 metu nerejkia tevu sutikimo o sejp tai tau siulau kurnors kajme verti nes ten is vis centus kajnuoja palyginus su didmiesciu salonu kajnomis.

Wa jei eiciau auskariuko durtis tai tik i Paradize, nes ten tik esu isitikinus kad viskas Gerai ir nepagaileciau tu 95 lt…Apakęs
O man grazu liezuvyje auskaras, bet ne visoms panelems jis ziurisi Nekaltas…Viena kart maciau tai fee kaip jai netiko…Veee
Pati gal ir noreciau, bet kazkaip nesu tokia laukine kad ta auskara isdrysciau isivertTūsas

Man irgiPavargęs
Kazhkaip nei shiaip nei taip atrodo…VeeePavargęsBaisu

man asmeniskai tai labai negrazu ir bjauruVeee kai mergina buna su auskaru liezuvyje

man taj labaj grazu Taip pati noreciau tik bijau skausmo ir speju mama neleistu… Nustebęs bet pakentesiu pora meteliu ir be mamos zinios isiversiu… Laimingas

Ziuriu isvaikinu taj nelabaj jiems patinka