žMONA ISTATĖ RAGUS…
O gal ji tik tave erzino?Taip negali buti?
sakai, žmona kalta?..
o gal tau tiesiog kalcio organizme per daug?
Juokinga istorija… Zmona istate ragus… o vyrukas guodziais internete, kad ir kiti zinotu…
skautas rase:
kaip tai ne visi
Kaip suprantu Tu esi is tu kurie yra istikimi. O ar gali pasakyti kad tave supantys zmones yra istikimi?
Yra labai daug neistikimu bet is savo antros puses reikalaujanciu istikimybes…
einam kartu…
nu bus matyti…
ok
Na, manu, kad ji tikrai negerai pasielgė tau pasipasakodama. Bet iš kitos pusės, pamąstyk, galbūt ji ne visai sugedus, jei ją užgraužė sąžinė ir viską prisipažino…Nutraukti viską yra lengviausia, bet ar bėgdamas nuo vilko nepataikysi ant meškos?
tau ne kas, bet paguoda ta kad isgirdai is jos pacios lupu, o kad jam ne… tai cia vistiek tas pats, faktas, kad ji buvo su kitu
perskaiciau visus komentarus ir toks durnas juokas is visu
zmogus gi draskomas is vidaus o jus geraj,blogaj…
paprashciausiaj jai truksta gero sexso,tikriausiaj rutina…
bet is vis,juk neylisi i zmogaus vidu,neysivaizduoju sawes ar vyro man pasakojant tokias NESAMONES!
iskart nudobciau
beje,kaip pataikyt isirinkt ta 1%istikimu moteru?kaip kazkas sake
ps.
kazi ar kur geriau berasi,ydomu Tarsi,kiek laiko jus vede?
nu taj,vadinas jis tikras draugas,kad jam nepasistojo
galima ir toliau juo pasitiket
csssssssssssssssssssssssssss…ziawru
Idomi nuomone. Kodel vyrams galima, o moterims - nelabai?
Nu nx tokia zmona.Itariu,kad Tarsiui po to ant zmonos irgi nebestoves,net blaiviam.
O del ‘vyrui galima,nes jis vyras’,tai .Niekada nedaryk to,ko nenoretum kad tau padarytu.Ash tikrai nenorechiau sugriauti gyvenimo 4 zmonems (sau,zmonai ir 2 savo vaikams) del nuotykio.
Zinai Tarsi jau pagirtina jog ji prisipazino,bet is esmes labai blogai jog ji taip tave isdave.Nesvarbu jog nieko nebuvo , bet faktas jog norejo.Juk jeigu butu "stovejes" tai jau butu ir ivyke.Idomu ar ji tada tau papasakotu tau jog miegojo su kitu.Kazkas cia sake jeigu myletu tai lauktu ir menesius tai tiesa tai , kad negaliu sakyti jog taves nemyli , bet tiketina.Dar idomu ar ji pati buvo blaivi!!!Vienu zodziu spresk juk jai pamirsi tau su ja teks gyventi , o kas zino gal ir apgauleje…
jei mano vyras taip pasielgtu ir dar pats pasakytu, tai iskart supakuociau jo ciumodanus ir pro duris !Jei jau neistikimas, vadinasi nebera prasmes likti kartu, nes tai kartosis ir vis dazniau.Savo atveju, tai as net neisivaizduoju saves su kitu, o jei tai ir ivyktu, mane uzgraustu sazine, as tada pati susipakuociau ciumodanus ir mauciau kuo toliau.Santuoka, tai sventas dalykas, bent jau man !
Padetis isties nepavydetina… Jei labai myli: isgyvensi. Reikia zinoti zmonos poziuri. Gal jai tai normalu?
uzjauciu.
Nezinau cia dauguma sneka kad gal isgyvensi praeis.
Bet tai dejau as ant tokios zmonos,vienakart nuejo reiskia eis ir dar.
Jau jei man taip butu, na tai duodu tik 1% kad as jai atleisciu ir tai kazin.
Na vienu zodziu ji man butu nebe zmona.