Žiūrovas - loxas ?

Žiūrovas - loxas ?

Eik von , skundike ! Cha cha

Ohoho… Ysisiautejo pacanas…
Cit,boba! (Tjest,Razruxa!)

Va dar vienas geras pavyzdėlis , kaip skundikas stipriai prisirišęs prie manęs ir niekaip jau negali , kaip alkoholikas negert … Cha cha

Atsipeikek,vaikuti!
Vis dar pasakomis tiki…

Mechtatel’ jbn…
Pipiriokas ish Chicago,prisijunges prie Tako…

Eik miegot geriau! Ir nepamirshk vakarines masturbacijos priesh uzhmingant!
Zhiuzheli tu nelaimingas…

Na, Razrucha, gal tu kaip nors sveniau su ddt…Mirkt Sako meile be atsako i neapykanta pavirsta Sudužusi širdisApakęs Gal ir cia toks atvejas…

evalita rašė:

Na, Razrucha, gal tu kaip nors sveniau su ddt…Mirkt Sako meile be atsako i neapykanta pavirsta Sudužusi širdisApakęs Gal ir cia toks atvejas…

Evalita,buk rami-musu santykiai su anuo ponaiciu jau galgi beveik metai labai pastovus, intensyvus ir produktyvus,xexe… Ir ne tik mano…

ddt rašė:

musu santykiai su anuo ponaiciu jau galgi beveik metai labai pastovus, intensyvus ir produktyvus,xexe…

Tai jus tiesiog galetumet teikt psichologine pagalba besiskirancioms poroms Cha cha Cha cha Cha cha

ddt rašė:

Mechtatel’ jbn…
Pipiriokas ish Chicago,prisijunges prie Tako…

Eik miegot geriau! Ir nepamirshk vakarines masturbacijos priesh uzhmingant!
Zhiuzheli tu nelaimingas…

Nu va , skundikas keiktis jau pradėjo - jausmų nevaldo savo ! Cha cha Cha cha Cha cha
Ir vis iš meilės man DIDŽIULĖS ! Liežuvis

evalita rašė:

Tai jus tiesiog galetumet teikt psichologine pagalba besiskirancioms poroms Cha cha Cha cha Cha cha

Labai jau ta pagalba destrukyvi butu Cha cha

Razruxa

Labanakt,mazhiuk!

Tu ne griauni , o kuri ten mitą savo , kaip skundiko ddt !
Lakstai čia man visuomet iš paskos ir loji kaip benamis ! Cha cha

Nu tikrai ,vyruciai, vienas be kito jus negalit…Na ir prisirisimas Cha cha

Va va ir aš jau teip galvoju … Šypsena

Razrucha 2001.05.30 00:42 rashe:

http://www.banga.lt/index.php?sess=zinutes_wforums.ShowThread.2_15831

Zhodis y zhodi…Neskaitant keliu neesminiu pakeitimu-ikoneles,kitokia sakinio konstrukcija ir t.t…

Gi ash dar karta sakau-vyruk,negi pas tave kurybine krize… Minimum trecia tema vel kartoji,tik kitu pavadinimu…

Karalius nuogas… :smiley:
Kitaip tariant ir Razruchos fantazija turi ribas!

:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Mirkt

Ir jam tai pripazint labai sunku,xexe…
Na sugalvok ka nors naujo… Negi sunku? :smiley: Atsibodo ta pacia tavo rashliava karts nuo karto skaityt… Apie koky Shvarcenegeri geriau ziebtum,Rembo ar Van Dama… :D:D:D

Ir vėl skundikas laksto iš paskos , gerai įvaldęs amatą ten savo … Tfu …