Zirmunu-Kareiviu sankryza,16:50,mentu pasirodymas
Tai va,kam neteko sudalyvaut sitam sou,papasakosiu: vienzo, sugriuvo sviesoforai toj sankryzoj- istisai zalia Zirmunu gatve vaziuojantiems dege Pvz. man reikejo is Kareiviu i Zirmunu g. isukt… Tei va, is pradziu visi stovi,laukia kas cia bus(mentu ekipazas man uz nugaros taip pat),ir, savaime aisq kazkas po ~5-7min laukimo pabando pralyst pro raudona,nes eiles jau nemazos susidare,visi pypsint pradejo… Ir ka,vos tas drasuolis pajudejo,mentai soko jam is paskos vytis,ir nuvare biesas zino kur,mus visus bedoj palike
O po to visi isidrasino,pradejo belekaip vaziuot,zodziu idomu man buvo pralyst pro zirmunu gatve lekiancias rakietas
Beje,Zirmunu gatvej uz kokiu 50m stovejo dar vienas ekipazas,isvis jokios reakcijos,matyt pietavo buduliai
Tai va,kaip jus manot,gerai tie mentai elgesi,ar ne
Kas toliau vyko nebemaciau,skubejau i darba…Bet situacija pavojinga- Zirmunu gatve vaziuojantys nezino,kad sviesoforas neveikia,nepristabdo Laukiu nauju ziniu
nieh*j per raudonas vazintis
nu gedimas yra gedimas, jei reik vaziuot tai dedam ant gedimu ir varom per raudona man atrodo jei atsargiai vaziavo tai dar px…atleistina.
Bet nx mentai,tikrai matydami,kad suds gaunas,nepradejo sankryzos reguliuot
Isvare chebra uzdarbiaut
ten kartas nuo karto sviesoforas isproteja. esu mates tokia situacija: vaziuojantiems kareiviu visada dega zalia vaziuojantiems zirmunu: dega raudona uzsidega raudona+geltona (chebra startuoja) uzdidega vel raudona startave nuo sviesoforo per raudona+geltona sekmingai nunesami vaziuojanciu kareiviu gve. prie mano akiu per 3 min ivyko trys dideles avarijos. o del tokio policininku poelgio…ech, jauciu net tuo atveju jei ten vidury gatves guletu pestysis su nutraukta ranka ir koja, jie vis tiek vaziuotu uzsidirbti…
nu sakes
Kazkaip abejoju,kad siandien ten sausi visi islips
Isvaziaves is namu nesupratau kas ten darosi,nes kazkokios keistos eiles prie sankryzos (gerai,kad gyvenu Zirmunu gatvej). Kazkoks policijos ekipazas stovejo keistai ant saligatvio. Golf’as padauzytu priekiu vidury sankryzos. Bet taip ir neatkreipiau demesio,kad sviesoforas neveikia. Tik kazkokia darbininkai per visa sankryzos perimetra issideste stovejo Matyt vienas kitam sake kokia spalva dabar dega
O mentai slunkiai,nes pats nemaciau,kad ten vyktu kazkoks eismo reguliavimas - uzsiiminejo jie Golf’o avarijos vietos mieravimu.
Nu bl,toks yspudis,kad lauke kol kas susimals… Sakiau,kad ten geruoju nesibaigs…
ne pirmas kartas ten jau. įdomiausia, kai atkočioja žmonės nuo antakalnio kareivių gatve ne mažiau 80 laikydami (nes jiems žalia), o čia atsitiktinai važiuojantiems žirmūnų gatve - irgi žalia
tik mano atveju kažkodėl visi netipiškai greitai susiorientavo, kad šviesoforas neveikia, tad važiuojam pagal kelių ženklinimą. ir kažkaip be nuotykių.
Gerai,jei susidaro eilute,visi turi laiko isikirst kas daros…O cia Zirmunu gatve vienas po kito tik lekia,tik lekia,fig tu ten pralysi sugalvojes Dar kas idomu- tas ju zalias ne istisai dega,o kas kiek laiko pradeda mirkset,tai visi is paskutiniuju spaudzia,skuba pralekt kol mirksi…Ekstremalu
extrymas
O mentai
Andrius - nu cia labai panasu i reguliaru gedima…hm…butu brac cia USA jauciu draudimo bendroves susimestu ir taip pratrauktu sviesoforus priziurincia imone, kad maza nepasirodytu…Idomu kiek auto per tuos kelis metus jau buvo sukulta tenai?
Pastoviai ten grybauja, pastoviai prie ju meistrai krapstosi… Bet nemacyja nieko
nu va ir islenda angelu sargu prioritetai-iskilus pasirinkimui : stoti i viduri sankryzos saugoti musu gyvybiu ar israsyt kam bauda-mastyt jiem ilgai nereik-del 100 lt galetume visi vieni i kitus issitaskyt-jiem giliai px
buvo cia kada zirmunu ir minties sakryzoj kur tiltas
ispaudzia signala ir davai per raudona
baisu buvo ziuret
nevaziuosiu shiandien pro ten praneshkit, kai sutaisys