žinutė iš dešimtmečio mobilaus

žinutė iš dešimtmečio mobilausBaisu

…p.isa varna begemotą,o gegutė laižo kotą,varna rūrina meškutę,vilkas laižo karvei putę,kaip gražu miške gyventi,visi p.isas-noris žvengti… Man trūksta žodžių BaisuVa tau ir naujosios technologijos,va tau ir laisvė ir demokratija BaisuAtimti mobilų Nekaltasatskaityti pamokslą Nekaltasnekreipti dėmesio Nekaltas

Turbūt pats nežino, ką tai reiškia. Tik “krūti” žodžiai ir tiek…

as 10 m. pirma kart nusigeriau. 8 m. surukiau pirma cigarete. bet esu zmogus kaip zmogus. nenuejau blogais keliais Nekaltas. nemanau, kad turetum bijoti pasekmiu, juk tai madinga ir tiek.

__________________________ tai ką pasiūlytum tokio piemenio tėvams? atsisėsti ir paklausinėti ar žinai vaikeli ką reiškia šitie žodžiai Nekaltas-ir ką paaiškinsi jei atskys,kad nežinau ??? Nekaltas-o jeigu atsakymas bus - žinau Baisuir esu tai netgi daręs Baisukągi…oi ką pasakysi tada ???Nekaltas

_____________________________ nu bliamba aš jau nusigandau,kad parašysi jog: - 6 m. pirmąkart pasi Myliu Liežuvis Cha cha…aš nepasakiau,kad manau jog toje žinutėje rašoma apie blogus kelius Mirktbet ar tais keliais jau metas vaikščiot 10-mečiui NekaltasNebijoti pasekmių?na kaipgi,žinoma…juk dabar madinga taip kalbėti,madinga taip daryti…netgi žudyti dabar madinga Veee Baisuo kas tokiems po 5,po dar 10-ies metų bus madinga… Nekaltas

cia dar nieko palyginus su Petriuko laisku Kaledu seneliui Juokiasi Vat ten tai jau riebiai sutepta Cha cha

reikia isaiskinti vaikui, kad jo sms yra idiotiskas, nes fiziologiskai neimanomas. varna neturi su kuo p.is.ti begemoto, gegute vargu ar sugebetu laizyti, vilkas labai sunkiai pasiektu karvei. ir apskritai - sie gyvunai negali gyventi viename miske.

kas vaikysteje geruciai paskui oi oi buna … Šypsena

viskas cia zjbs! Cha cha

nei pirmas, nei antras, nei trecias. reikia paprasciausiai paaiskinti, kad kai kurie zodziai negrazus ir kad ju tikraja prasme zinoti dar siek tiek per anksti…

Mielieji, prisiminkite save vaikystėje. Argi patys nedainuodavote nešvankių dainelių. Ir dabar pasižiūrėkite į save iš šalies, argi neišprūsta keiksmažodžiai, argi nepasakojami nešvankūs anekdotai. O vaikai tai viską girdi. Taip, kad pirma atsigrežkime į save.

Taip taip vaikai tėvų veidrodis taip kad nėra ko ir stebėtis Juokiasi

na as ir pakraupciau, bet kaip kazkas paminejot keiktis madinga, bet cia tai vaikas matyt dar nezino ka sako, o tokie 14-16m.tai tam ir keikias, kad kruuti pasirodytu…

na, desimtmeciai jau zino tu zodziu prasm, jau darzeliuose vaikai keikiasi, ka bekalbeti apie mokyklas… Gal tiesiog paaiskinti, kad rasinedamas tokius zodzius neatrodo ne kiek labiau suauges, o tik apgailetinas ir nepraustaburnis…

Praeivis bara besikeikiantį berniuką: - Ir kur Tu visa tai išmokai Pavargęs!? Apakęs- To negalima išmokti - tai įgimta, - atsako berniukas. Va, dėl ko visos tos etikos ir estetikos. Magistrantūros ir doktarantūros. Kad visus tuos demonus apvožtumėme nepakeliamu dangčiu, devyniais užraktais užrakintume požemio kambariuose ir palėpėse Šypsena

mano nuomone nafig tam 10 isvis mobilus reikalingas

_______________________ nu matai išeina vaikas y lauką su draugais…eik susirask tu jy kad nori,o čia zvamtelėjai ir jau ramus…

_______________________ o kų tas Petrs parašė seniui Nekaltas

___________________________ joooo Apakęs Apakęs Apakęsjeišitep paaiškinsiu manau jisai supras Taip…kad yėvui stogas pavažiavo po švenčių Liežuvis Cha cha