Zinot kodel oras pablogejo?
Ogi todel, kad neuzilgo i Palanga isvaizuoju, visada kai sedziu Vilniuj kepina saule, tik vaizuoju i Palanga visad salta, jau pries menesi buvau ir tas pats buvo, tik grizau vel karsciai, ar cia man vienam ar ir kitiem sitiap?
Nu bajk nerejke che saves kaltinti.Man tajp niekada nebuna Prieshingaj oras atshyla
man irgi taip pat. va savaitgali i "in ice party" vaziuoju, tik kad orai… gal kas zinot kiek bilietas kainuoja?
o siaip tai tikriausiai yra tokia grupe zmoniu (i kuria ir as patenku) kurie veikia ora… blogaja linkme…
Cia as turbut is motinos paveldejau, nes jai irgi tas pats, tik vaziuoja atostogaut ir oras sh, o kai budavo kartu nuvaizuojam tai vapse
tai as tau ir sakau, kad cia yra grupe zmoniu, kuriems nesiseka oro atveju
bet ka cia darysi, sketi i rankas ir per audras i pajuri
as blecha visa vasara dirbu ir nera net pasideginti kada. o kai atsiranda kada, tai dingsta saule kazkodeltais…
SUDAS.(ir tas rudas) o as balta kaip suris
na… "in ice" ir turi buti per salti… duokdie dar krusa kokia ar slapdriba… o tai kur matyta - sauleta ora tokiam renginiui? …
Turbut teks imt sketi i rankas ir prie juros. as cia kai pries menesi buvau, tai panasiai ir dariau, bet siaip per lietu maudytis visai nieko , tik vaduo kiek saltokas… na bet as dar ir idegt noriu
O man atvirksciai visa laika sekasi su oru… Kaip tik kur ishvaziuoju visa laika saulute ir jokio debeselio…
ahaaaa… dabar zinosim kas kaltas, kai lietus lyja
Taip kad pasiruoskit kokiai savaiteliai blogam orui
dabar turbut blokuos man kelia i palanga bevaziuojant
cool
sorry cia ne mano kurinis bet mano bus kashkas panashaus, sita aparata dare hebra ish Canados
LUXOR cia kaip suprantu tavo kurinys? Man patinka Idomu del ausinimo antro cilindro nebus problemu?