Zinot kas geriausiai “islaizo”?
Kolkas geriausias buvo SHUTLE! Gal zinote daugiau kandidatu?
Kol kas zhinau tik viena - turbut LiaudiesPrieshe profesionale save laiko, kad ant kitu varo. O gal netychia Irenai atsibodo paprastutes darbas, tai ir ieshko kaip ikast. Zhinai, Shutle ant taves dejes by**, o kad to chia loji tai tik nervint sugebi. Pyzdink tu na*** !
Nori pasakyt, kad geri igudziai sioje srityje yra negerai?
Gerai, net labai…
AS
Va kur tikras PYZ*DALYZIKAS! Is didziosios raides! Pagarba ir kelia tokiem kaip jis!
Jou ! Gerbkit mane ir mylekit ! Zhinot, nedaviau pachiulpt tai ir varo…
…Ir varys tokius kaip tu- per shikna, burna, ausis nosi…
LiaudesPriese rašė:
…Ir varys tokius kaip tu- per shikna, burna, ausis nosi…
Oj kaip pasiseke ! Bamba pamirshai … Py*zdiec, visa gyvenima dekingas busiu… Vos man shirdeles
savo zhodzhiais…
dekui liabai !
Shik, neshikes,
Myzhk nemyzhes,
LiaudiesPrieshe nusiminus…
Ji pamirsho mano bamba,
Rankom krapshto savo … Ai, uzhteks eiliuoti !
Pyd*eras- romantikas! Orginalu
LiaudesPriese rašė:
Pyd*eras- romantikas! Orginalu
Ash ne romantikas, ash poetas ! O beje ishkrypeliu gimstama(shis desnis liabai jau akivaizdzhiai pastebimas kai kuriose asmenybese … Atspekit kas !), nors ash tikrai nejauchiu potraukio vyrams… O gal LP jauchia potrauki vibratoriui… Hmmm, geras ketureilis isheitu… Pala, sugalvosiu ir parashysiu…
Nu dar nesiskunde ne viena…
Mes vibratorium ginkluoti
Esam zhmones neraliuoti…
Liaudies Prieshe nusiminus
Nes pradingo jos vaikinas
cyberex rašė:
Mes vibratorium ginkluoti
Esam zhmones neraliuoti…
Liaudies Prieshe nusiminus
Nes pradingo jos vaikinas
blia tau ta vibratoriu y shikna , kad kelnes nesmukti, impotenye tu.
O tau bl. dūra vibratorius į š-i-k-n-ą, į burną, į išdolbintą p-y-z-d-ą net trys (vienas iškristu), po du į akis, į nosį ir bl į ausis…kas gaunasi
b-y-b-i-a-s-p-y-g-l-i-s EŽIUKAS
xa xa xa xa xa
Eik bl. išsilaižyk savo grybus (pievagrybius)…
shutle rašė:
Valioooooo, jau net liūdna pasidarė, jau kokias tris savaites neturėjom ką n-a-c-h-u-i siuntinėti. Net dobermanai pasiilgo (nu bl. tiek laiko nesidolbine).
Kur buvai dingusi, MEILE?
Vaniučka tu bl. burnašiknė, spermaglotė c-h-u-j-e-v-a…Pasiilgai MŪSŲ. Veltui, tokių smarvių bl.nx. net iš toli neprisileidžiam.
O aš ir galvoju:"bl.smogas lyg praėjo, bet kas taip mieste smirda?". Dabar aišku - mūsų fainuolė…aborto auka. Tu pasakyk ačių, kad ligoninės kiemsargis 2savaites netikrino operacinių atliekų konteinerio - tai bl.laukiniai šūnys spėjo tave nupyzdinti…tai iki šiol su jais ir dolbinies.
Bl.kaip zjb, net nuotaika prašviesėjo. Nu visai kita diena…net lengviau dirbti.
LiaudesPriese rašė:
blia tau ta vibratoriu y shikna , kad kelnes nesmukti, impotenye tu.
pimp… tu suprasi - jei i tave pasizhiurejus nestoja dar nereishkia kad ash impotentas. Tai reishkia, kad tau ne tik ishvaizda pasitaisyt bet ir zhodyna prasiturtint -
[quote]be p*yderas, impotentas, gaidys ir pan.
[/quote]
nieko nemoki …
Priese- K"U"V"A
joooo vaikai geriau eitumet namo…